0%
Drumul către primul Concurs de Fitness cu Sonia
Drumul catre primul concurs cu Sonia
Echipa Protein House a decis ca anul acesta sa ofere un altfel de sponsorizare, de obicei sportivii consacrati, care au deja titluri de campioni nationali, europeni sau alte titluri de la concursuri importante sunt sponsorizati de diferite firme de suplimente nutitive, firme de echipamente sportive etc.
Noi am decis ca anul acesta sa facem o altfel de sponsorizare si anume sa oferim sansa unui sportiv care nu a mai participat la nici un concurs pana in prezent si sa fim alaturi de sportiv(a) in pregatire cu suplimentele nutrive necesare pregatirii, sa fim de la inceput in drumul catre primul concurs, fiind vorba de luna Martie nu puteam alege decat o reprezentata a sexului frumos, o sportiva pe numele ei Sonia Sulugiuc.
Echipa Protein House va fi alaturi de Sonia in pregatirea ei pentru primul concurs de Bikini Fitness cu toate cunostintele noastre despre nutritie, suplimente nutritive si tehnici de antrenament oferite de membrii echipei Protein House.
In introducere daca poti sa ne spui cateva cuvinte despre tine Sonia?
Am crescut si copilarit într-un sat mic de lângă Beiuș, iar după ce am terminat liceul m-am mutat la Cluj pentru a urma facultatea de Psihologie. Acolo am început să frecventez sala de fitness din dorința de a-mi îmbunătăți aspectul fizic. Am început să mă antrenez singură, m-am documentat din carti, reviste dar si de pe youtube. Am studiat mai multe articole despre cum să execuți exercițiile corect, cum să îți creezi un plan de antrenament eficient și ce alimente să consumi.
Fitnessul pentru mine s-a transformat într-o pasiune, un stil de viață și modul prin care îmi câștig o parte din existență.
Acum mă antrenez și sunt instructor fitness la Lupas Power Gym în Beiuș.
Cand ai intrat pentru prima oară intr-o sala de fitness?
La 14 ani, am început să fac ore de gimnastică pentru corectarea posturii și a aliniamentului corporal la Ny-ko Gym.
Ce sporturi ai făcut in copilărie?
Nu am făcut niciun sport în particular, doar activități fizice precum mersul cu bicileta, patine cu rotile și drumeții (trasee) montane. 
Ce muzica asculți in timpul antrenamentului? 
Orice muzică îmi place în momentul acela, de obicei ceva Pop, R&B, Rap sau House. Dar uneori mă motivează mai mult atmosfera și oamenii din sală.
Care este mâncarea ta preferată?
Clătite proteice cu ovăz și afine...și pastele. 
Ce plan de antrenament ai în prezent?
Momentan sunt în timpul pregătirii pentru prima mea competiție Bikini Fitness și mă antrenez de 5/6 ori pe săptămână. Planul meu de antrenament arată așa: 
Luni - Coapse și fesieri (cu accent pe cvadriceps)
Marți - Pectorali și Umeri
Miercuri- Spate și Brațe (biceps-triceps)
Joi - Coapse și fesieri (cu accent pe biceps femural)
Vineri - Umeri și abdomen
Sambăta - Fesieri și grupele deficitare
Ce plan de nutriție urmezi?
Am un plan de nutriție personalizat care mă ajută să îmi ating obiectivele. Sunt într-un mic deficit caloric și mă focusez pe a consuma cantitatea necesară de macronutrienți si alimentele cu valoare nutritiva mare, evit dulciurile, zaharul, alimentele procesate, sucurile carbogazoase si tot ce inseamna fast food.
Ce exerciții îți plac mai mult?
Îmi plac exercițiile de bază, îndreptările, genuflexiunile și exercițiile de izolare pentru fesieri.
Cardio?
Fac cardio timp de 30-45 min de 4 ori pe săptămână.
Greutăți libere sau aparate?
Prefer greutăți libere pentru că te fac mai puternica într-un timp mai scurt, iți îmbunătățesc echilibrul și îmi place senzația de control asupra greutății.
Sportivul preferat, ai un model care te motivează?
Chiar daca nu vine din Fitness pe mine ma motiveaza cel mai mult  puterea Powerlifterului Lupaș Florin, pe care l-am cunoscut în 2020 când am vizitat sala lui de Fitness nou deschisă în Beiuș. L-am rugat să mă învețe să fac îndreptări și de atunci a devenit mentorul meu.
Folosești suplimente nutritive ?   
Folosesc suplimente din gama Kevin Levrove Signature Series, arzatoare de grasimi, aminoacizi, proteine din zer, glutamina si BCAA de la Protein House.
Cum te refaci între antrenamente?
Cu o dietă echilibrată, odihnă și masaj.
Echipa Protein House iti doreste succes pe plan sportiv si ne bucuram sa fim alaturi de tine in pregatirea ta sportiva pentru primul Concurs de Bikini Fitness.