Blog

27Feb
27Feb

Scatterbrain este un supliment pre workout din seria de suplimente de calitate Black Line de la Kevin Levrone Signature Series, despre care am început să auzim din ce în ce mai multe lucruri bune în ultimele luni. Este un produs pre antrenament disponibil în Europa, care este conceput pentru a oferi o energie sporită, precum și focus mental...

30Ian
30Ian

Pentru prima oara in Romania, Protein House aduce noua gama de suplimente nutritive de la cel mai apreciat si urmarit sportiv Sergi Constance. Need Supps este un proiect pentru sanatate conceput de renumitul Sergi Constance impreuna cu echipa lui de cercetatori, nutritionisti, tehnicieni chimisti si specialisti in industria alimentara...

07Oct
07Oct

Un Nou Protein House Tour

Publicat in Stiri De Calin Borza

Echipa Protein House pornește din nou într-un tur al României!

De ce merită să vii?

Vei avea posibilitatea de a încerca în mod gratuit cele mai bune suplimente nutritive din noua gamă de proteine si suplimente Dorian Yates Nutrition ShadowLine;

Vă vom împărtăși secrete despre nutriție, suplimente nutritive, antrenamente și tehnici de pozare;

Vom organiza și un concurs pentru bărbați și femei cu premii...

03Sep
03Sep

Protein House implineste 3 ani!

Publicat in Stiri De Calin Borza

Hai să te întâlnești cu echipa Protein House, Dorian Yates și Gal Yates la București, la bine cunoscutul concurs de culturism și fitness Tiger Classic... Sarbatorim aniversarea noastră cu 3 zile de super reduceri la suplimentele nutritive de calitate superioara Dorian Yates Nutrition...

07Aug
07Aug

Kevin Levrone, născut la data de 16 iulie 1964 la Baltimore, Maryland, este un culturist profesionist considerat a fi printre cei mai talentați și carismatici sportivi ai tuturor timpurilor. Pe parcursul carierei sale, Kevin Levrone a participat la 68 de concursuri profesioniste IFBB, a câștigat 23 de concursuri Pro Show, având unul dintre cele mai bune recorduri în culturismul profesionist.


Linia de suplimente nutritive Kevin Levrone Signature Series, cunoscută la nivel mondial, se adresează celor doresc să dezvolte forță legendară, mușchi, putere, rezistență, concentrare mai bună în timpul antrenamentelor și să atingă cele mai înalte nivele de performanță sportivă.

13Iul
13Iul

Triptofanul - Aminoacidul Fericirii

Publicat in Nutritie De Calin Borza

Triptofanul este unul dintre cei 8 aminoacizi esențiali. Aceștia nu sunt produși de către organismul nostru, ci este necesar să îi includem în dieta noastră pentru o stare bună de sănătate. Putem asimila aminoacizii esențiali din alimentație sau consumând suplimente cu aminoacizi esențiali. Triptofanul este precursorul serotoninei, melatoninei și a vitaminei PP și a fost descoperit în anul 1901 de către Frederick Hopkins.

30Apr
30Apr

Mersul pe jos - 8 Beneficii

Publicat in Antrenament De Calin Borza

Statul în poziție vertical, cu spatele drept, poate fi dificil, dar este ceva ce trebuie făcut de noi toți pentru a ne asigura sănătatea. Știai că, ținând spatele drept, îți ajuți plămânii să funcționeze la capacitate maximă?

Pentru a avea o poziție corectă nu trebuie să te înscrii neapărat la un club de Culturism & Fitness sau să alergi cinci kilometri în fiecare zi. Mersul pe jos regulat pe teren simplu sau variat, cu urcări și coborâri, sau prin pădure, unde te poți bucura de aerul curat și de priveliștea plăcută, poate fi suficient pentru a-ți îmbunătăți sănătatea și pentru a te menține în formă. 

25Apr
25Apr

…dar care merită să fie introdus în antrenamentele noastre! De ce? Pentru că este relativ ușor de executat, nu necesită nici un echipament, poate fi executat oriunde și oferă beneficii întregului corp.

În acest articol vom puncta nu numai ce beneficii aduc genuflexiunile, dar și cum se executa corect și câte repetări sunt necesare în funcție de obiectiv: definire și slăbire, creștere masă musculară, forță, densitate musculară, formă și tonus muscular.

30Mar
30Mar

În ultimii ani am devenit din ce în ce mai preocupați să investim în sănătatea noastră. Oamenii studiază tot mai mult, se documentează despre produse organice, alimente și suplimente nutritive bio. Mai mult, lumea învață cum alimentația echilibrată, sănătoasă, mișcarea executată în mod regulat, și gândirea pozitivă, îmbunătățesc considerabil calitatea vieții.

Alimentația obișnuită este obținută astăzi printr-o mulțime de metode: de la procedee de rafinare cu petrol, la stimulatori de creștere, hormoni, antibiotice, până la adăugarea de coloranți, potențiatori de gust și conservanți.

 

26Mar
26Mar

Știm cu toții că trăim în secolul vitezei, indiferent că vorbim de muncă, mers după copii la școală, sau alimentație. Pe scurt, toate sarcinile noastre zilnice trebuie rezolvate repede și eficient, datorită lipsei de timp. Cu toate acestea, pentru a ne menține în formă, trebuie să ne mai facem timp și pentru exerciții fizice.

Expresia "nu am timp" este foarte des întâlnită. Pentru unele femei este foarte greu să își facă timp și pentru exerciții fizice, iar pentru cele care au joburi solicitante și lucrează cu mult peste programul obișnuit, orele par mult mai scurte. În aceste condiții, cum știm care este cel mai eficient antrenament pentru o femeie ocupată?

Creat la
Seteaza crescator
per pagina

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 75

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5