Blog

30Ian
30Ian

Pentru prima oara in Romania, Protein House aduce noua gama de suplimente nutritive de la cel mai apreciat si urmarit sportiv Sergi Constance. Need Supps este un proiect pentru sanatate conceput de renumitul Sergi Constance impreuna cu echipa lui de cercetatori, nutritionisti, tehnicieni chimisti si specialisti in industria alimentara. Ani la rand a reprezentat diferite firme de suplimente nutritive pana in anul 2018, tot in acest an s-a hotarat sa isi creeze propriul brand de suplimente nutritive inteligente Need Supps, fiind mai mult decat un brand de suplimente nutritive, este un proiect pentru toata lumea care doreste sa aibe un stil de viata mai sanatos.

În produsele NEED garantam puritatea și calitatea maximă a produselor elaborate cu cele mai bune materii prime și brevete ale pieței care garantează rezultatele cu studii clinice. Need Supps  NU foloseste guma de xantan, aminoacizi de umplutura, maltodextrină, gumă Guar, acesulfam.

Aceste suplimente nutritive se fac cu o materie primă de cea mai bună calitate, în cea mai mare concentrație fără aditivi și cu cel mai bun gust posibil. Spre exemplu PURE WHEY de la NEED se face cu instantaneu Volactive UltraWhey 80. Poate unul dintre cele mai bune concentrate de zer de pe piață, elaborate de prestigiosul multinațional VOLAC și cu o îndulcire dublă de Stevia și sucraloză. Volactive UltraWhey 80 instant este proteina aleasă de marile branduri internaționale de suplimente sportive în elaborarea produselorlor.

PURE WHEY de la NEED conține enzime digestive BioCore AminoMate.

După un an de dezvoltare, NEED prezintă un blocant de carbohidrati puternic și eficient.

O combinație perfectă de acid lipoic A, Picolinat de Chromium și Fabenol care garantează rezultate optime. Pentru dezvoltarea sa, am analizat nevoile pieței și am cercetat noi materii prime și formulări actuale. În cele din urmă, am realizat 0 CARBS bazat pe Fabenol.

CUM FUNCȚIONEAZĂ 0 CARBS?

0 CARBS conține 450 mg de Fabenol, un extract testat clinic de la Phaseolus Vulgaris, cunoscut sub numele de fasole de rinichi, care reduce în mod natural absorbția carbohidratilor si a coligozaharidelor complexe (amidon). Proteinele din acest brevet asigură că carbohidrații complexi care sunt ingerați nu sunt procesați de enzime.

Aceasta înseamnă că nu se pot transforma în zaharuri simple "cele mai importante elemente pentru crearea de grăsime corporală". Prin urmare, carbohidrații complexi ingerați nu sunt complet absorbiți în tractul digestiv, ci sunt utilizați ca nutrienți.

Corpul uman este mașina de antrenament perfectă, dar pentru atingerea performanței maxime aveți nevoie de combinația potrivită de vitamine, minerale, probiotice, acizi grași și antioxidanți. În cazul în care nu știați, un simplu complex de multivitamine nu este suficient.

Pentru a obține cele mai bune rezultate, aveți nevoie de o combinație perfectă de nutrienți, începând cu o combinație completă și eficientă de vitamine și minerale. Vitaminele (organice) și mineralele (anorganice) sunt agenți și catalizatori farmacologici. Aceștia pot avea mari beneficii ergogene și anabolice, care activează reacțiile chimice necesare, ceea ce face posibilă formarea și construirea musculaturii. Cel mai complex produs este Health Pack 24/7.

Aceste sunt doar trei dintre cele mai reprezentative suplimente nutritive de la Need, pentru a vedea gama completa intra aici     https://proteinhouse.ro/brand/need-supps.html

07Oct
07Oct

Un Nou Protein House Tour

Publicat in Stiri De Calin Borza

Echipa Protein House pornește din nou într-un tur al României!

De ce merită să vii?

Vei avea posibilitatea de a încerca în mod gratuit cele mai bune suplimente nutritive din noua gamă de proteine si suplimente Dorian Yates Nutrition ShadowLine;

Vă vom împărtăși secrete despre nutriție, suplimente nutritive, antrenamente și tehnici de pozare;

Vom organiza și un concurs pentru bărbați și femei cu premii...

03Sep
03Sep

Protein House implineste 3 ani!

Publicat in Stiri De Calin Borza

Hai să te întâlnești cu echipa Protein House, Dorian Yates și Gal Yates la București, la bine cunoscutul concurs de culturism și fitness Tiger Classic... Sarbatorim aniversarea noastră cu 3 zile de super reduceri la suplimentele nutritive de calitate superioara Dorian Yates Nutrition...

07Aug
07Aug

Kevin Levrone, născut la data de 16 iulie 1964 la Baltimore, Maryland, este un culturist profesionist considerat a fi printre cei mai talentați și carismatici sportivi ai tuturor timpurilor. Pe parcursul carierei sale, Kevin Levrone a participat la 68 de concursuri profesioniste IFBB, a câștigat 23 de concursuri Pro Show, având unul dintre cele mai bune recorduri în culturismul profesionist.


Linia de suplimente nutritive Kevin Levrone Signature Series, cunoscută la nivel mondial, se adresează celor doresc să dezvolte forță legendară, mușchi, putere, rezistență, concentrare mai bună în timpul antrenamentelor și să atingă cele mai înalte nivele de performanță sportivă.

13Iul
13Iul

Triptofanul - Aminoacidul Fericirii

Publicat in Nutritie De Calin Borza

Triptofanul este unul dintre cei 8 aminoacizi esențiali. Aceștia nu sunt produși de către organismul nostru, ci este necesar să îi includem în dieta noastră pentru o stare bună de sănătate. Putem asimila aminoacizii esențiali din alimentație sau consumând suplimente cu aminoacizi esențiali. Triptofanul este precursorul serotoninei, melatoninei și a vitaminei PP și a fost descoperit în anul 1901 de către Frederick Hopkins.

30Apr
30Apr

Mersul pe jos - 8 Beneficii

Publicat in Antrenament De Calin Borza

Statul în poziție vertical, cu spatele drept, poate fi dificil, dar este ceva ce trebuie făcut de noi toți pentru a ne asigura sănătatea. Știai că, ținând spatele drept, îți ajuți plămânii să funcționeze la capacitate maximă?

Pentru a avea o poziție corectă nu trebuie să te înscrii neapărat la un club de Culturism & Fitness sau să alergi cinci kilometri în fiecare zi. Mersul pe jos regulat pe teren simplu sau variat, cu urcări și coborâri, sau prin pădure, unde te poți bucura de aerul curat și de priveliștea plăcută, poate fi suficient pentru a-ți îmbunătăți sănătatea și pentru a te menține în formă. 

25Apr
25Apr

…dar care merită să fie introdus în antrenamentele noastre! De ce? Pentru că este relativ ușor de executat, nu necesită nici un echipament, poate fi executat oriunde și oferă beneficii întregului corp.

În acest articol vom puncta nu numai ce beneficii aduc genuflexiunile, dar și cum se executa corect și câte repetări sunt necesare în funcție de obiectiv: definire și slăbire, creștere masă musculară, forță, densitate musculară, formă și tonus muscular.

30Mar
30Mar

În ultimii ani am devenit din ce în ce mai preocupați să investim în sănătatea noastră. Oamenii studiază tot mai mult, se documentează despre produse organice, alimente și suplimente nutritive bio. Mai mult, lumea învață cum alimentația echilibrată, sănătoasă, mișcarea executată în mod regulat, și gândirea pozitivă, îmbunătățesc considerabil calitatea vieții.

Alimentația obișnuită este obținută astăzi printr-o mulțime de metode: de la procedee de rafinare cu petrol, la stimulatori de creștere, hormoni, antibiotice, până la adăugarea de coloranți, potențiatori de gust și conservanți.

 

26Mar
26Mar

Știm cu toții că trăim în secolul vitezei, indiferent că vorbim de muncă, mers după copii la școală, sau alimentație. Pe scurt, toate sarcinile noastre zilnice trebuie rezolvate repede și eficient, datorită lipsei de timp. Cu toate acestea, pentru a ne menține în formă, trebuie să ne mai facem timp și pentru exerciții fizice.

Expresia "nu am timp" este foarte des întâlnită. Pentru unele femei este foarte greu să își facă timp și pentru exerciții fizice, iar pentru cele care au joburi solicitante și lucrează cu mult peste programul obișnuit, orele par mult mai scurte. În aceste condiții, cum știm care este cel mai eficient antrenament pentru o femeie ocupată?

22Mar
22Mar

Majoritatea dintre noi tindem să uităm complet de nutriție imediat după ce avem un tonus muscular mai bun și începem să ne bucurăm de antrenamente. După primele săptămâni de alimentație sănătoasă, mare parte din oameni consideră că merită o recompensă pentru efortul depus la sala de sport. Astfel, ajung să facă alegeri alimentare neadecvate cum ar fi dulciurile, zahărul, făina albă, mâncărurile tip fast-food, care au calorii goale. În acest articol, echipa Protein House vă dezvăluie ce trebuie să mâncăm înainte, în timpul și imediat după antrenament.

Creat la
Seteaza crescator
per pagina

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 74

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5