Arhive Lunare: Martie 2018

Investește în sănătatea ta

Investește în sănătatea ta

În ultimii ani am devenit din ce în ce mai preocupați să investim în sănătatea noastră. Oamenii studiază tot mai mult, se documentează despre produse organice, alimente și suplimente nutritive bio. Mai mult, lumea învață cum alimentația echilibrată, sănătoasă, mișcarea executată în mod regulat, și gândirea pozitivă, îmbunătățesc considerabil calitatea vieții.

Alimentația obișnuită este obținută astăzi printr-o mulțime de metode: de la procedee de rafinare cu petrol, la stimulatori de creștere, hormoni, antibiotice, până la adăugarea de coloranți, potențiatori de gust și conservanți.

 

Read more
Care este cel mai eficient antrenament pentru o femeie ocupata?

Care este cel mai eficient antrenament pentru o femeie ocupata?

Știm cu toții că trăim în secolul vitezei, indiferent că vorbim de muncă, mers după copii la școală, sau alimentație. Pe scurt, toate sarcinile noastre zilnice trebuie rezolvate repede și eficient, datorită lipsei de timp. Cu toate acestea, pentru a ne menține în formă, trebuie să ne mai facem timp și pentru exerciții fizice.

Expresia "nu am timp" este foarte des întâlnită. Pentru unele femei este foarte greu să își facă timp și pentru exerciții fizice, iar pentru cele care au joburi solicitante și lucrează cu mult peste programul obișnuit, orele par mult mai scurte. În aceste condiții, cum știm care este cel mai eficient antrenament pentru o femeie ocupată?

Read more
Alimentația sănătoasă înainte, în timpul și imediat după antrenament

Alimentația sănătoasă înainte, în timpul și imediat după antrenament

Majoritatea dintre noi tindem să uităm complet de nutriție imediat după ce avem un tonus muscular mai bun și începem să ne bucurăm de antrenamente. După primele săptămâni de alimentație sănătoasă, mare parte din oameni consideră că merită o recompensă pentru efortul depus la sala de sport. Astfel, ajung să facă alegeri alimentare neadecvate cum ar fi dulciurile, zahărul, făina albă, mâncărurile tip fast-food, care au calorii goale. În acest articol, echipa Protein House vă dezvăluie ce trebuie să mâncăm înainte, în timpul și imediat după antrenament.

Read more
8 Sfaturi de urmat când vrei să slăbești

8 Sfaturi de urmat când vrei să slăbești

Scăderea în greutate este un lucru greu de realizat pentru multe persoane, însă, nu este imposibil. În acest articol îți vom prezenta câteva metode eficiente care te pot ajuta în procesul de slăbire. Dacă vei ține cont de sfaturile noastre, îți va fi mai ușor să ajungi la kilogramele dorite și cu siguranță vei avea o dispoziție mai bună.

Unii dintre noi sunt mai norocoși și au trupuri minunate, indiferent ce stil de viață au. Însă, majoritatea populației trebuie să respecte anumite reguli pentru a se menține în parametri normali. Un stil de viață activ îți aduce beneficii pe termen lung atât din punct de vedere al aspectului fizic, cât și asupra sănătății.

Read more
Antrenament pentru coapse și fesieri

Antrenament pentru coapse și fesieri

Știm că ați început deja pregătirile pentru vară, așa că venim în întâmpinarea voastră cu câteva exerciții eficiente pentru coapse și fesieri, două grupe musculare cărora femeile trebuie să le acorde o atenție specială. 

Coapsele, fesierii și gambele, pe scurt picioarele, dețin un rol important atunci când vorbim de aspectul estetic al unei femei. Exercițiile fizice pentru aceste grupe musculare ar trebui să fie variate și complexe. Ele pot fi executate acasă sau la sala de sport, în cadrul unui plan de antrenament special conceput pentru tonifierea rapidă a coapselor și a feselor.

Read more
Posts loader