Arhive Lunare: Decembrie 2016

Produse pentru masa musculara!

Produse pentru masa musculara!

Majoritatea persoanelor care se antrenează, vor să își dezvolte masa musculară. Fiecare persoană care se antrenează și-a pus la un moment dat întrebarea: în afară de antrenament intens, alimentație adecvată și odihnă, există și altceva ce m-ar putea ajuta, astfel încat progresul să fie mai rapid și efortul depus să fie mai eficient?

Cu siguranță există posibilități de a susține dezvoltarea mai rapidă a masei musculare. Exista câteva produse cu rol anabolizant (proteine, carbohidrați, grăsimi - care ajută la creșterea capacității organismului de a asimila mai mulți nutrienți din alimente sau suplimente, contribuind la construirea de noi țesuturi), care pot fi utilizate ca alternativă, fiind legale și fără efecte secundare.

Read more
Cum iti cresti masa musculara

Cum iti cresti masa musculara

Oricare dintre noi,  tanar sau mai in varsta isi doreste, indiferent ca este gras ori slab, un corp bine modelat si plin de muschi .Procesul de crestere a masei musculare, nu se poate realiza peste noapte. Poate fi realizat prin , pasiune si efort pentru a putea ajunge la forma  mult dorita a corpului.


Este nevoie  sa fii pregatit pentru acest lucru, numai asa poti incepe pasii si antrenamentele care  te vor duce  cat mai rapid la forma dorita . 

Read more