Arhive Lunare: Iunie 2016

Afinele au cea mai mare capacitate antioxidanta dintre toate fructele de pe pamant

Afinele au cea mai mare capacitate antioxidanta dintre toate fructele de pe pamant

Afinele sunt foarte bogate in antioxidanti numiti antocianina, vitamina C, vitamine din complexul B, vitamina E, vitamina A, cupru (care intareste imunitatea si are rol antibacterian), seleniu, zinc, fier (promoveaza imunitatea prin cresterea hemoglobinei si a concentratiei de oxigen din sange) si stimuleaza astfel, sistemul imunitar si previne aparitia infectiilor.

Odata ce imunitatea dumneavoastra este puternica, veti evita raceala, febra, varicela si multe dintre bolile care se pot transmite, atat pe cale virala, cat si bacteriana.

Read more
Curatarea sangelui cu ceai de urzica

Curatarea sangelui cu ceai de urzica

Problema toxinelor devine tot mai acută pe măsură ce poluarea creste de la un an la altul, dar și pe măsură ce… devenim tot mai sedentari. Care este legătura? Uite care: pentru că omul modern face economie la mișcare, corpul uman nu mai poate elimina aceste substanțe nocive, pe care i le furnizează mâncarea nesănătoasă, apa și aerul încărcate de poluanți.

Așa se face că devenim tot mai vulnerabili în fața alergiilor, a obezității, a celulitei, a migrenelor, a oboselii, a constipației și a oboselii.

Read more