Arhive Lunare: Decembrie 2015

In cautarea masei musculare

In cautarea masei musculare

Adaugarea de masa musculara si cresterea nu este doar o idee,ci mai mult o imagine mentala pe care trebuie sa o adoptati si de la care nu trebuie sa va opreasca nimeni.Trebuie sa vreti asta mai mult decat orice altceva si sa fiti dispusi sa faceti sacrificii,si va trebui sa le faceti pentru a va indeplini obiectivele.Urmariti-va obiectivele cu pasiune realizand ca unele obstacole va vor incetini progresul dar in cele din urma nimic nu va va mai sta in cale.

Angajarea cu tot sufletul inseamna jumatate din batalie castigata,acum veti incepe sa faceti pasi ganditi pentru a va asigura succesul.Mai intai evaluati starea antrenamentului curent.Acest lucru poate fi dificil daca nu aveti experinta,dar puteti urmari mai multe lucruri care alcatuiesc un program serios pentru masa.

Read more
Citeste eticheta produselor, astfel incat sa folosesti inteligent suplimentele nutitive

Citeste eticheta produselor, astfel incat sa folosesti inteligent suplimentele nutitive

Conform Ministerului Sănătăţii, termenul ”supliment nutritiv” are o arie largă de semnificaţii: de la laptele cu cereale pentru copii, până la produsele destinate sportivilor, care conţin proteine,aminoacizi,vitamine,minerale etc.

Dintre toate suplimentele, cele mai consumate sunt multivitaminele şi preparatele care conţin, alături de vitamine, elemente minerale (suplimente mineralo-vitaminice).În timp ce multivitaminele reprezintă o potenţială recomandare pentru întreaga populaţie, diferite alte suplimente trebuie alese cu grijă în funcţie de vârstă, sex, stil de viaţă şi/sau individ.

Read more
Genuflexiuni cu bara pentru picioare tonifiate

Genuflexiuni cu bara pentru picioare tonifiate

Fiecare femeie vrea sa arate bine atunci cand imbraca o fusta sau rochie sexy. Si pentru ca privirile tuturor se vor opri, fara dubiu, asupra picioarelor, acestea trebuie obligatoriu sa fie tonifiate. 

Genuflexiunile sunt exercitiile care iti dezvolta cel mai bine muschii coapselor, soldurilor, feselor si cvadricepsii. Din punct de vedere izometric, spatele, abdomenul, muschii trunchiului si ai coastelor, umerii si muschii bratelor sunt zone esentiale care sunt intarite, prin genuflexiuni.

Read more
Tot ce trebuie sa stii despre enzimele digestive

Tot ce trebuie sa stii despre enzimele digestive

Pentru persoanele care au o alimentatie bogata in proteine este crucial consumul de alimente cu un aport crescut in enzime digestive, pentru a beneficia de o digestie optima,asimilarea proteinelor,functionarea normala a colonului si sanatatea acestuia .Enzimele digestive sunt proteine eliberate de sistemul gastrointestinal care descompun alimentele şi nutrienţii şi ajută la absorbţia acestora. Aceste enzime sunt eliberate în general de celule specializate de la nivelul tractului intestinal.

Enzimele digestive sunt eliberate la nivelul gurii, stomacului, pancreasului şi intestinului subţire. Funcţiile acestor enzime sunt completate de acţiunea acidului gastric şi a secreţiei biliare.Eliberarea enzimelor digestive este produsă de mai mulţi factori precum miros, gust, sunet, auz. 

Read more
Micul dejun - Cea mai importanta masa a zilei

Micul dejun - Cea mai importanta masa a zilei

Micul dejun este numit, pe buna dreptate, cea mai importanta masa a zilei. Organismul dupa 6-8 ore de somn are nevoie de nutrienti care se asimileaza rapid si ofera energie pe parcursul zilei pentru a functiona in mod corect si pentru a se mentine in forma, iar privarea acestuia de hrana la inceputul zilei inseamna inducerea unor disfunctionalitati la nivel organic.

Sanatatea si silueta au nevoie de un mic dejun echilibrat si nutritiv. Senzatia de foame care apare la jumatatea zilei, in lipsa mesei de dimineata, conduce intotdeauna la excese alimentare si la ingrasare.

Read more
Incepeti saptamana prin exercitii fizice

Incepeti saptamana prin exercitii fizice

Vreti sa va simtiti mai bine, sa aveti mai multa energie si poate chiar sa traiti mai mult? Tot ce trebuie sa faceti este sa incepeti un program de exercitii fizice.Beneficiile exercitiului fizic - de la prevenirea bolilor cardiologie cronice pana la sporirea increderii in fortele proprii - sunt greu de ignorat.Va prezentam cateva dintre beneficiile exercitiilor fizice desfasurate in mod regulat;1. Exercitiul va imbunatateste stare de spirit

Read more
Posts loader