Arhive Lunare: Ianuarie 2017

Perioada de masa musculara

Perioada de masa musculara

Ca sa dezvolti  masa musculara , ai nevoie ca anumite conditii sa fie indeplinite.Nu poti sa mergi pur si simplu la sala si sa faci exercitiile care crezi tu ca ar fi bine sa le faci.

Sau pe care vezi ca le fac altii.Pentru ca sunt multi care nu stiu nici ei cea ce fac. Nu o zic in nume de rau, dar asta este realitatea.La fel, nu poti sa mananci doar ‘dupa ureche’.

Pentru ca de cele mai multe ori este o diferenta uriasa intre cat crezi tu ca ai mancat si cat mananci de fapt in realitate.De asta, ca sa ai un corp puternic si definit, lucrurile si prioritatile trebuie sa fie aranjate si facute corect ca sa te aduca acolo unde iti doresti in cel mai scurt timp.

Read more
Hormoni pentru cresterea masei musculare

Hormoni pentru cresterea masei musculare

Nu este nici o noutate atunci cand afirm ca un muschi creste atunci cand este supus unui regim de antrenament de forta.  Hipertrofia musculara este principala cale prin care muschii cresc.

Hipertrofia musculara se produce in doua moduri: la nivel sarcoplasmic sau la nivel miofibrilar.Sarcoplasma este continutul semifluid dintre fibrele musculare. In cazul hipertrofiei sarcoplasmice, aceasta creste in cantitate, alaturi de proteinele necontractile (cele care nu contribuie direct la productia de forta musculara).

In felul acesta diametrul muschilor creste, insa densitatea fibrelor este mai redusa. Acesta hipertrofie se inregistreaza in mod special la culturisti.

Read more
Masa musculara piept

Masa musculara piept

Una dintre grupele de muschi pe care multi dintre noi o antrenam in mod deosebit este grupa pectoralilor sau pieptul. Pentru dezvoltarea acestei grupe de muschi, trebuie sa avem in vedere mai multe aspecte.

Haideti sa aflam cateva lucruri despre musculatura pieptului pentru a intelege cum functioneaza. Muschiul pectoral are doua zone mari de origine: pe stern (si coaste) si pe clavicula.

Read more
Meniu masa musculara

Meniu masa musculara

Dacă obiectivul tău este să crești în masă musculară, în completarea antrenamentelor pe care le faci la sala de sport, trebuie să acorzi o atenție sporită alimentației. Echipa Protein House îți recomandă câteva alimente care nu trebuie să lipsească din meniul tău zilnic, dacă vrei creșteri semnificative în masă musculară.

Un corp frumos este definit de masa musculară, pe care o pierdem deseori din vedere atunci când ne axăm pe slăbit. Pentru a obține silueta ideală, trebuie să combini cei doi factori: dieta pentru masă musculară și exercițile pentru masă musculară. 

Read more
Masa musculara, Brate

Masa musculara, Brate

Orice barbat isi doreste brate mai mari atunci cand decide sa mearga la sala.O pereche de brate impresionante este imediat remarcata si in timp ce un biceps cu varf e ceva frumos, dar bratele tale nu vor  iesi cu adevarat in evidenta  fara tricepsi solizi.

Partea superioara a bratelor inseamna 2/3 tricepsi,  acestia contribuind   cel mai mult la masivitatea bratelor. Un antrenament  eficient al bratelor impune dedicare, munca grea si programare atenta.

Cheia este sa te antrenezi tare,pana la epuizare, dar sa le lasi si un timp adecvat de refacere, astfel incat sa fie iarasi gata de antrenament cat mai repede.

Read more