Dorian Yates Nutrition

Suplimente nutritive si proteine Dorian Yates Nutrition 

Dorian Yates este un culturist profesionist care a câștigat pe parcursul carierei sale 6 titluri consecutive Mr. Olympia, fiind respectat în întreaga lume pentru cunoștințele sale despre tehnicile de antrenament și de nutriție. Dorian a stabilit un record, fiind primul Mr. OLYMPIA care la 113 kg avea o cantitate extrem de mică de grăsime corporală și densitate musculară maximă. Stilul lui Dorian Yates este autentic, fără compromisuri de la calitate.

DY Nutrition Global este o companie internațională fondată de legendarul Dorian Yates. Misiunea DY Nutrition este să ofere produse pentru performanță sportivă excepțională. Suplimentele DY Nutrition se bazează pe cele mai avansate formule și sunt îmbunătățite în permanență. Prin noua linie de produse lansată de DY Nutrition la FIBO 2018 - ShadowLine - Dorian Yates duce suplimentele sportive la următorul nivel, așa cum a făcut în ceea ce privește culturismul. 

Protein House este distribuitor exclusiv de suplimente nutritive și proteine Dorian Yates în România. Vezi mai jos gama completă de suplimente nutritive Dorian Yates Nutrition disponibile la Protein House.

Pozitie
Seteaza descrescator

Tabel Lista

48 pe pagina

33 Articol(e)

Pozitie
Seteaza descrescator

Tabel Lista

48 pe pagina

33 Articol(e)