Cazeina Weider Day&Night 1.8 Kg Anterior Cazeina Weider Day&Night Casein 1.8 Kg

Gainer Dorian Yates Nutrition Game Changer Mass 3kg

începand de la 239,00 RON
Stoc epuizat
Numai %1 ramase
SKU
CMM26
Gainer masa musculara Dorian Yates Nutrition
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

Gainer masa musculara Dorian Yates Nutrition Game Changer Mass 3kg (20 serviri)

Formula noua / Game Changer Mass este suplimentul nutritiv ideal atunci când îți dorești creștere în greutate și creștere masă musculară de calitate, fără grăsime și fără retenție de apă. Aceasta formula noua vine cu 4238 mg de Creatina in plus, sunt adaugate 8 g de proteine, acum, formula noua are 64 g de proteine per servire, contine in plus Arginina, Citrulina, ALA, cafea verde, tribulus si Ginseng Siberian.

Dorian Yates Nutrition vine cu această gamă nouă de suplimente nutritive de calitate superioară ShadowLine, concepute de însuși Dorian Yates, cu formule noi și ingrediente cheie pentru atingerea obiectivelor sportive într-un timp cât mai scurt.

Aceste formule și dozaje nu le veți găsi la nici o altă firmă de suplimente nutritive de pe piață, pur și simplu sunt cele mai puternice suplimente nutritive de pe piață!

Game Changer Mass este un gainer de cea mai bună calitate, delicios, ce conține proteine din zer concentrat, concentrat din lapte, muschi de vita hidrolizat și cazeină . Pe lângă proteine mai conține și  aminoacizi BCAA, Glutamină pentru refacere și creștere masă musculară.

Această combinație de mai multe tipuri de proteine cu diferite faze de asimilare (rapidă, medie, lungă) susține un flux continuu de aminoacizi (6-8 ore). Astfel, se evită catabolismul, care este esențial atunci când dorești să crești în masă musculară și greutate.

Game Changer Mass conține și carbohidrați și un număr redus de grăsimi, doar calorii de calitate.

Fiecare servire de Game Changer Mass îți oferă:

- 606 de kcal

- 48 g proteine de calitate

- 96 g carbohidrați

- 4238 mg Creatina

- 11450 mg glutamină

- 1000 mg aminoacizi BCAA

- 1220 mg AAKG

- 1000 mg Citrulina 

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza 2 cupe (150g) cu 400 ml apa sau lapte imediat dupa antrenament.

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Produsul este contraindicat persoanelor suspecte de boală sau / și care iau medicamente, femeilor însărcinate, care alăptează și minorilor!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Alergeni: Poate să conțină lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand Dorian Yates Nutrition