pre workout lichid evogen evp aq aqueous 473 ml Anterior pre workout lichid evogen evp aq aqueous 473 ml

Dorian Yates Pachet Masa Musculara Incepatori

începand de la 424,00 RON Pret recomandat 474,00 RON
Stoc epuizat
Numai %1 ramase
SKU
PSN 6

Pachet suplimente masa musculara incepatori / Pachete suplimente nutritive / Dorian Yates Nutrition

Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
-50,00LEI

Pachet suplimente masa musculara incepatori Dorian Yates

Acest pachet de masă musculară pentru începători conține suplimentele nutritive de bază pentru creștere în masă musculară, forță și greutate, create de renumitul Dorian Yates

- 1 cutie de gainer masa musculara Dorian Yates Nutrition Game Changer Mass 3 kg

- 1 cutie de creatina Dorian Yates Nutrition 316 g

- 1 cutie glutamina pura Dorian Yates Nutrition 300 g

- 1 shaker pentru proteine Protein House.


Creatina Dorian Yates Nutrition 316 g

- asigură absorbția maximă a creatinei în mușchi;

- fiecare servire oferă 3 g creatină malat, 3 g creatină monohidrat, 1 g beta alanină și 500 mg taurină pentru creștere în forță și masă musculară substanțială.


Glutamina pura Dorian Yates Nutrition 300 g

- este suplimentul nutritiv perfect după antrenament pentru refacere musculară și se poate utiliza și în zilele de odihnă pentru a grăbi procesul de refacere musculară; 

- glutamină pură cu adaos de beta glucan, cu rolul de a întări sistemul imunitar și de a ne feri de infecții, în acest fel ne putem antrena la intensitate maximă.


Gainer masa musculara Dorian Yates Nutrition Game Changer Mass 3 kg 

- ShadowLine Game Changer Mass este suplimentul nutritiv ideal pentru creștere în greutate și creștere masă musculară de calitate, fără grăsime și fără retenție de apă. 

- gainer de cea mai bună calitate, delicios, ce conține proteine din zer hidrolizat, concentrat, izolat și cazeină hidrolizată.

- pe lângă proteine, conține și aminoacizi BCAA și glutamină pentru refacere și creștere masă musculară, carbohidrați și un număr redus de grăsimi, doar calorii de calitate.Toate acestea fac parte din gama de suplimente nutritive de calitate superioară ShadowLine, concepute de Dorian Yates, cu formule noi și ingrediente cheie pentru atingerea obiectivelor sportive într-un timp cât mai scurt. Aceste formule nu se mai regăsesc la nici o altă firmă de suplimente nutritive, pur și simplu sunt cele mai puternice suplimente nutritive de pe piață !

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza 1 cupa de The Creatine cu 200 ml apa inainte de antrenament, 2 cupe de Game Changer Mass cu 300 ml apa sau lapte si 1 cupa The Glutamine imediat dupa antrenament si inca 2 cupe de Game Changer Mass si 1 cupa de glutamina seara inainte de culcare.

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Produsul este contraindicat persoanelor suspecte de boală sau / și care iau medicamente, femeilor însărcinate, care alăptează și minorilor!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Alergeni: Poate să conțină lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand Dorian Yates Nutrition