Izolat proteic din zer Dorian Yates Nutrition Shadowhey Isolate 2kg Anterior izolat proteic din zer dorian yates nutrition shadowhey isolate 2kg

Proteina hidrolizata Dorian Yates ShadoWhey Hydrolysate 2,27 kg

începand de la 389,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
Pro 49
Proteina hidrolizata
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei
RECOMANDAT

Proteina din zer hidrolizat Dorian Yates ShadoWhey Hydrolysate 2,27 kg (90 de serviri)

ShadoWhey Hydrolysate de la Dorian Yates este o proteina pura din zer hidrolizat cu actiune rapida, se asimileaza foarte rapid contribuind la cresterea semnificativa a masei musculare de calitate, grabeste procesele de refacere, ofera un tonus muscular crescut datorita compozitiei mari de aminoacizi Bcaa, Glutamina, HMB si D Aspartic Acid.

ShadoWhey Hydrolysate este ideala pentru toate persoanele active care vor sa isi completeze necesarul de proteine cu cea mai calitativa forma de proteina, zerul hidrolizat, are o concentratie de 88% proteine.

Hidrolizatul este un izolat proteic din zer care este predigerat, ceea ce il face sa fie forma de zer cea mai pura, cea mai rapida, cea mai biodisponibila proteina, usor de digerat, usor de absorbit de catre organism si este momentan cea mai valoroasa proteina.

Fiecare servire (25g) ofera:

- 22 g Proteine

- 0,6 g Grasimi

- 0,3 g Carbohidrati

- 0 g Zahar

- HMB 208 mg

- D-Apartic Acid 208 mg

- Zinc 8,3 mg

Mai multe informatii
Mod Administrare Se amesteca 1 cupa (25g) cu 250 ml apa imediat după antrenament. Se pot administra 1-3 cupe pe zi in funcție de necesarul proteic.
Brand Dorian Yates Nutrition