Vitamine dy nutrition renew multivitamin 60 tablete Anterior Vitamine dy nutrition renew multivitamin 60 tablete

cartea autobiografica dorian yates from the shadow

170,00 RON
în stoc
SKU
AC 60
Carte
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

Cartea autobiografica Dorian Yates versiune in limba engleza

Doriți să citiți o poveste despre culturisti care își duc cea mai bună viață?

O poveste frumoasa, acoperită cu zahăr, care arată cum se răsfăță cu stilul de viață fastuos al stelelor, lovindu-și cea mai bună poziție în fața camerei în timp ce se bucură de fiecare atenție? Atunci, vă recomandăm să căutați în altă parte.

În fiecare zi dai peste sute de povești de succes, așa că crezi că știi la ce să te aștepți de la această carte. De data asta te înșeli. Departe de a fi citirea ta medie a luminii, te va scutura până la miez. Deci, pregătește-te pentru plimbare. Va fi un roller-coaster emoțional.

În această carte, Dorian Yates revizuiește cele mai importante momente din viața sa, povestind cititorilor săi despre modul în care l-au influențat, lecțiile pe care le-a învățat și cum a ieșit din toate acestea, mai puternic, mai înțelept și mai hotărât. De la originile sale modeste până la copilăria sa destul de plină de evenimente, până la anii neliniștiți de adolescență și timpul petrecut în lumina reflectoarelor, Dorian a dezvăluit totul.

Deschizându-se si vorbind despre greutățile cu care s-a confruntat și provocările din industria culturismului, el spune o poveste agitată despre ambiția solidă a stâncii și despre modul în care aceasta îți poate modela destinul. Fără rușine de ceea ce ne face oameni (și anume, emoțiile noastre), el sapă adânc în trecutul său, descoperind motivații ascunse și împărtășind cu noi o perspectivă profund personală asupra acceptării, ajungând la acord cu schimbările din viață și puterea consistenței.

Nu vei avea timp să te plictisești, deoarece te duce înapoi în acea perioadă în care crește buruieni pe pervazul ferestrei, în timp ce trăia chiar deasupra unei secții de poliție. Sau când a fost arestat și reținut timp de 3 luni într-un centru de detenție pentru tineri. Poate că veți fi tentați să puneți lucrurile în perspectivă odată ce începe să discute despre modul în care a câștigat primul său spectacol și despre modul în care s-a descurcat cu noua sa viață odată ce s-a retras din culturism. Și cu siguranță veți rezona cu el după ce veți afla despre urcușurile și coborâșurile tranziției sale de la o superstar de culturism înapoi la o persoană obișnuită.

Aflând cine este cu adevărat în treizeci de ani, remodelându-și personalitatea, divorțând și începând din nou. Călătoria deschisă în Rwanda sau aventura de două zile în pădurea tropicală braziliană cu iubita sa de atunci, Gal Yates Ferreira. Totul este acolo. Și nu pierde nici un detaliu.

Da, este de 6 ori câștigător al renumitului concurs Mr.Olympia. Dar Dorian Yates are mult mai mult decât atât. Aceasta nu este o poveste de succes. Este la fel de onest și personal pe cât devine. Ca o discuție intimă cu un vechi prieten, în pub-ul tău preferat. Luați-o sau lăsați-o (și ratați una dintre cele mai mari povești de viață existente). Atentie! Cartea este in limba engleza!

Mai multe informatii
Brand Dorian Yates Nutrition