proteine yava labs casein protein 2kg Anterior proteine yava labs casein protein 2kg

ulei de peste yava labs omega 3

85,00 RON
în stoc
SKU
SN49
Ulei de peste
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

YAVA LABS OMEGA 3 90 de capsule

Suplimentul Yava Labs OMEGA-3 este o sursă de acizi grași nesaturați esențiali.

Este sursa principală de acid docosahexaenoic (DHA), care contribuie la menținerea funcției normale a creierului, și acidul eicosapentaenoic (EPA), care contribuie la menținerea normală a funcției cardiace.

Nutriționiștii recomandă să luați un supliment de Omega 3 deoarece corpul uman este incapabil să producă grăsimi Omega 3. Le obținem din alimentele pe care le consumăm.

Laboratoarele Yava le-au conceput special pentru a fi antiinflamatoare, pentru a sprijini funcția creierului și pentru a regla tensiunea arterială.

Consumul de acizi grași Omega-3 în dietă are un efect benefic asupra inimii și ajută la menținerea unui nivel adecvat de trigliceride, menținând astfel inima sănătoasă.

În plus, acizii Omega-3 sunt blocuri unice ale celulelor. Membrana celulară funcționează mai bine ca urmare a acestora și toate procesele de viață sunt îmbunătățite. 

Omega-3 are un impact semnificativ asupra scăderii colesterolului LDL rău și creșterii nivelului de colesterol HDL bun, reglând astfel tensiunea arterială.

Suplimentele cu omega-3 promovează, de asemenea, imunitatea naturală. OMEGA-3 de la Yava Labs oferă 90 de porții per recipient, 1 capsulă per porție.

Fiecare capsulă Yava Labs OMEGA-3 conține 1000 mg ulei de pește, 180 g acid EPA 33% și 120 g acid DHA 22%.

Suplimentul este făcut din ulei de pește (extras din hamsii), componente din coajă din gelatină, humectant din glicerol și apă. Produsul poate conține urme de lapte, soia, ouă și nuci. Analizăm fiecare dintre ingrediente pentru a asigura siguranța produsului pentru consum.

YAVA LABS OMEGA 3

INIMĂ SĂNĂTOSĂ

ÎMBUNĂTĂȚEAZĂ FUNCȚIILE CREIERULUI

REGLEZĂ TENSIUNEA ARTERIALĂ

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE IMUNITATEA NATURALĂ

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza 1 capsula gelatinoasa dimineata si 1 capsula seara dupa cina.

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Produsul este contraindicat persoanelor suspecte de boală sau / și care iau medicamente, femeilor însărcinate, care alăptează și minorilor!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Alergeni: Poate să conțină lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand Yava Labs