Lazar Angelov Nutrition Massive Mass 3kg Anterior Lazar Angelov Nutrition Massive Mass 3kg

Creatina cu aroma Yava Labs Creatine 300g

începand de la 95,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
CRE-44
Creatina Monohidrat cu Taurina
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

YAVA LABS CREATINE 300g ( 50 DE SERVIRI)

Yava Labs vine in anul 2024 cu noi produse printre care si cu noua creatina monohidrat cu Taurina si gust placut. Creatina Yava Labs este un supliment de înaltă calitate care suplimentează nivelul de creatină monohidrat din dieta zilnică, menit să îmbunătățească forta și performanța sportiva.

Folosim creatina monohidrat, cea mai sigura si eficienta forma de creatina. A fost folosita cu succes de ani de zile, examinata de mulți cercetători și au concluzionat ca este cea mai eficientă și mai sigură formă.

Creatina de la Yava Labs este sub formă de pulbere, cu taurina, cu carbohidrati pentru transportul eficient al creatinei in muschi si cu un gust placut, este mai solubilă în apă și absorbită mai bine în țesutul corpului decât creatina simpla, fara aroma.

Când este utilizat în mod regulat creatina crește performanța sportiva prin creșterea forței și masei musculare. Suplimentele cu creatină cresc rezervele de fosfocreatină din mușchi.

Fosfocreatina promovează formarea de adenozin trifosfat (ATP), molecula cheie pe care celulele o folosesc pentru energie în timpul exercițiilor de mare intensitate. Acesta este mecanismul principal prin care creatina îmbunătățește performanța sportiva.

Suplimentele pe baza de creatină pot crește apa în mușchi, susținând astfel hidratarea și crescând semnificativ dimensiunea mușchilor.

Fiecare servire de 6g ofera 

  • 4050 mg creatina monohidrat
  • 450 mg taurina 
Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 1 cupa (6g) cu 250 ml apa si se serveste inainte de antrenament.
Brand Yava Labs