Creatina Monohidrat Lazar Angelov Nutrition 300g Anterior Creatina Monohidrat Lazar Angelov Nutrition 300g

pre workout yava labs pre 300g

135,00 RON
Stoc epuizat
SKU
ON104
Pre Workout
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

YAVA LABS PRE 300g

Dacă vă place culturismul sau exercițiile de forta, rezistenta sau pur si simplu doriti mai multa energie ar trebui să știți totul despre Yava Labs PRE.

Suplimentul de tip pre workout este conceput pentru a crește nivelul de oxid nitric din organism, ceea ce ajută la intensificarea fluxului sanguin, ceea ce duce la o pompare mult mai buna in timpul antrenamentelor.

Produsul este standardul de aur pentru crearea unei concentrări extreme, rezistență îmbunătățită și rezistență maximă.

Yava Labs PRE este formulat cu forme bine cercetate și testate clinic de beta-alanină, citrulină, cofeină și alte ingrediente esențiale pentru o pompare supremă, de care aveți nevoie pentru acea pompare sau forta suplimentară înainte de antrenament.

În plus, oferim o varietate de arome unice și bogate concepute cu arta de a înțelege diversitatea clienților noștri. Aceste arome delicioase sunt fructele de pădure, lămâia din struguri, fructul pasiunii și fructele tropicale. P

achetul nostru de 300 g oferă 30 de porții.

O porție constă în 3 g de beta-alanină, 1 g de L-citrulină malat 2:1, un vasodilatator responsabil pentru promovarea vaselor de sânge mai sănătoase și 700 mg de L-arginina alfa-cetoglutarat AAKG, un vasodilatator care este responsabil pentru reducerea tensiunii arteriale ridicate. Proprietățile vasodilatatoare ale constituenților asigură o creștere a nivelului de oxid nitric din sânge, crescând fluxul sanguin și pomparea musculara mult dorită.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 1 cupa cu 250 ml apa inainte cu 30 de minute de inceperea antrenamentului.
Brand Yava Labs
Scrieti propria review
Scrie-ne părerea tapre workout yava labs pre 300g