proteine din zer izolat lazar angelov isowhey 1,6kg Anterior proteina din zer izolat lazar angelov nutrition isowhey 1,6kg plus shaker gratis

Arginina aakg Yava Labs aakg 1000 90 capsule

95,00 RON
în stoc
SKU
AMN102-1
Arginina AAKG
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

YAVA LABS ARGININA AAKG 1000  90 capsule

Yava Labs (arginina alfa-cetoglutarat 1000) este un supliment alimentar de înaltă calitate care suplimentează aminoacidul L Arginina. Este folosit mai ales ca booster înainte de antrenament. Am dezvoltat produsul pentru a beneficia toti sportivii de forță crescuta, rezistenta si pompare musculara prin oxigenare la nivel celular, iar sportivii de anduranță vor simti prin cresterea performantelor si reducerea oboselii musculare.

Îmbunătățește producția de oxid nitric, o componentă care îmbunătățește fluxul sanguin, ceea ce îmbunătățește aportul de oxigen și nutrienți în mușchi. În plus, AAKG este un vasodilatator, ceea ce înseamnă că extinde vasele de sânge din organism.

Experții sunt de acord că această vasodilatație permite transportul mai multor oxigen, sânge și substanțe nutritive către mușchi, îmbunătățind performantele sportive. În consecință, astăzi, alfa-ketoglutaratul de arginină este ingredientul principal în majoritatea suplimentelor de tip pre-antrenament și de volum celular. Un pachet de la Yava labs este suficient de generosa pentru a oferi 90 de capsule, fiecare 1000 mg. Fiecare capsulă conține 660 mg de L-Arginină, un compus de aminoacizi care s-a dovedit că îmbunătățește pomparea musculară, vascularizarea și transportă sângele, oxigenul și substanțele nutritive către mușchii care se antrenează. De asemenea, conține alfa-cetoglutarat, care îmbunătățește aportul de L Arginina în căile metabolice.

În plus, are hidroxipropilmetilceluloză vegetală (HPMC), celuloză derivată din plante ideală pentru consumatorii care preferă produsele vegetale.

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza 3 capsule inainte de antrenament cu 30 de minute.

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Produsul este contraindicat persoanelor suspecte de boală sau / și care iau medicamente, femeilor însărcinate, care alăptează și minorilor!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Alergeni: Poate să conțină urme de lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand Yava Labs