proteine din zer izolat lazar angelov isowhey 1,6kg Anterior proteina din zer izolat lazar angelov nutrition isowhey 1,6kg plus shaker gratis

proteine yava labs casein protein 2kg

începand de la 299,00 RON Pret recomandat 342,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
PRO-103
Proteine cu eliberare lenta din cazeina
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
-43,00LEI

YAVA LABS CASEIN PROTEIN 2kg

Cazeina este un concentrat proteic obtinut din lapte, cazeina este bogata în proteine ​​naturale cu eliberare lenta,pana la 8 ore asigura un flux contant de aminoaczi in sange, conceput pentru a ajuta la refacere, pentru a preveni degradarea musculară și pentru a stimula creșterea musculară.

Am creat produsul cu arta de a înțelege cerințele unui atlet, culturist și utilizatori obișnuiți din sală. Cazeina este o proteină din lactate cu digerare lentă, care eliberează aminoacizii lent, așa că ți-am recomandat să o luăm înainte de culcare pentru a ajuta la refacerea și reducerea deteriorării musculare în timp ce dorm.

Crește metabolismul grăsimilor, care este fundamental pentru un stil de viață sănătos. Mai multe studii au arătat că ajută la stimularea creșterii musculare. Pe lângă valoarea nutritivă ridicată pe care o oferă Casein Protein, clienții noștri pot alege dintre diverse opțiuni bogate și delicioase din punct de vedere al aromei, inclusiv înghețată de ciocolată, înghețată de căpșuni și înghețată de vanilie.

În plus, clienții noștri primesc exact ceea ce este indicat pe ambalaj. Astăzi, cazeina noastră se remarcă datorită bogăției sale mari în proteine ​​naturale.

Fiecare cutie de 2 kilograme este suficient de generoasa pentru a oferi 66 de porții, fiecare 30 de grame (1 cupa). O cupa de cazeină Yava Labs reprezintă 22 de grame de proteină derivată din lapte, responsabilă pentru construirea și repararea mușchilor.

De asemenea, conține 5 grame de aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA), responsabili pentru construirea și refacerea masei musculare slabe și 2,6 grame de leucină, care promovează masa musculară sau previne pierderea de proteine ​​în mai multe afecțiuni caracterizate prin risipirea proteinelor musculare.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 1 cupa cu 300 ml apa imediat dupa antrenament si 1 cupa seara inainte de culcare.
Brand Yava Labs