Creatina Monohidrat Lazar Angelov Nutrition 300g Anterior Creatina Monohidrat Lazar Angelov Nutrition 300g

proteine din zer izolat lazar angelov isowhey 1,6kg

începand de la 269,00 RON Pret recomandat 299,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
PRO-102
Proteina din zer izolat cu enzime digestive, BCAA si Glutamina
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
-30,00LEI

Lazar Angelov Nutrition ISOWHEY 1,6kg (64 de serviri) + Shaker Cadou

Proteinele din zer izolat sunt printre cele mai calitative surse de proteine pentru dieta zilnică, acest tip de proteina din zer izolat contribuind la construirea și menținerea masei musculare calitative datorita aportului mare de proteine cu asimilare rapida, bogat in aminoacizi BCAA si Glutamina, cu un continut scazut de carbohidrati si grasimi.

Cu toții avem nevoie de un aport adecvat de proteine, dar în special atleții și persoanele cu activitate fizică intensă, sau cei care duc un stil de viață activ. Necesarul de proteine crește pe masură ce se intensifică activitatea fizică.

Combinația de ingrediente folosite de Lazar Angelov si echipa sa de nutritionisti la ISOWHEY este formata din zer izolat pur, zer hidrolizat si cross flow ultra filtred whey protein concentrate.

ISOWHEY este perfect pentru a vă reface după antrenament și pentru a obține rezultatele dorite la sală. Fără grăsime, fără lactoză, cu un conținut scăzut de carbohidrați și cu o aromă delicioasă, ISOWHEY este o sursă sigură de proteine. ​Atunci când este inclus în dieta zilnică, Izolatul proteic stimulează creșterea musculară. Fiind bogat în BCAA, acesta este un produs proteic complet pentru cei care își doresc creștere și refacere musculară maximă, după exerciții intense.

Pentru producerea Izolatului proteic, Lazar Angelov Nutrition folosește tehnici avansate de extracție a proteinei prin care s-a obținut un procent de proteine ​​de 86%, păstrându-se intacte toate proprietățile ingredientelor. Izolatul se absoarbe rapid și este foarte bogat în BCAA, aminoacizi esențiali si Glutamina pentru refacerea și regenerarea musculară.

Pentru a obține o formulă completă, Lazar Angelov a adăugat la formula izolatului proteic o combinație de enzime digestive din bromelina si papaina care asigură absorbția și asimilarea perfectă a proteinelor.

Fiecare servire de 25g de ISOWHEY ofera

  • doar 94 kcal
  • 22g de proteine de cea mai inalta calitate 
  • 0,6g grasimi si 0g grasimi saturate
  • 0,5g carbohidrati 
Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva
Mod Administrare Se amesteca 1 cupa (25g) cu 300 ml apa sau lapte degresat si se serveste in primele 30 de minute dupa antrenament.
Brand Lazar Angelov Nutrition