pre workout fara stimulenti yava labs pre stim free 300g Anterior yava labs pre stim free 3--g

Vitamine Yava Labs Vitamin C 90 capsule

65,00 RON
în stoc
SKU
VMN48
VITAMINA C
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

YAVA LABS VITAMIN C 90 CAPSULE

Yava Labs Vitamina C este un supliment alimentar pur care suplimentează vitamina C în dieta noastră zilnică. Vitamina C trebuie obținută prin alimente și suplimente, deoarece corpul uman nu o poate sintetiza.

Oamenii care trăiesc un stil de viață activ din punct de vedere fizic au nevoie de mai mulți nutrienți decât persoana medie inactivă pentru a atinge obiectivele legate de fitness.

Din acest motiv, suplimentul de vitamina C este util. Este unul dintre cei mai eficienți și mai siguri nutrienți. Oamenii iau în principal suplimente de vitamina C, deoarece este implicată în multe aspecte ale sistemului imunitar. Îndeplinește această funcție în mai multe moduri. Una dintre ele este promovarea producerii de globule albe, care ajută organismul să lupte împotriva infecțiilor.

De asemenea, îmbunătățește rolul acestor celule albe din sânge, protejându-le de molecule potențial dăunătoare, cum ar fi radicalii liberi.

În plus, vitamina C este un antioxidant care poate ajuta la întărirea sistemului imunitar al organismului.

Antioxidanții sunt molecule care ajută sistemul imunitar al organismului să funcționeze mai bine. Ei fac acest lucru apărând celulele împotriva moleculelor periculoase cunoscute sub numele de radicali liberi, pe care cercetătorii le-au asociat cu diferite boli cronice.

Potrivit studiilor, creșterea aportului de vitamina C poate crește nivelul de antioxidanți din sânge cu până la 30%. Acest lucru ajută la apărarea antiinflamatoare naturală a organismului.

Vitamina C ajută la menținerea sănătoasă a țesuturilor conjunctive în articulații și piele, accelerează vindecarea rănilor și reduce vânătăile.

De asemenea, s-a demonstrat că suplimentarea cu vitamina C reduce timpul necesar pentru vindecarea rănilor. În plus, un aport ridicat de vitamina C din alimente și suplimente s-a dovedit a fi protector împotriva riscului de tulburări de memorie și gândire.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 1 capsula dimineata la micul dejun.
Brand Yava Labs