proteine masa musculara yava labs complex mass pro 6 kg Anterior yava labs complex mass pro 6 kg

pre workout fara stimulenti yava labs pre stim free 300g

începand de la 135,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
PRE102
Pre Workout fara stimulenti
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
Yava Labs PRE fara stimulenti 300g (30 de portii) Yava Labs PRE Stim Free este cel mai bun sistem de energie, forta, rezistenta si pompare înainte de antrenament, conceput special pentru a maximiza performanța sportiva, pentru a îmbunătăți refacerea și pentr ati oferi antrenamente explozive, spre deosebire de orice ați experimentat vreodată. PRE Stim Free combină ingrediente puternice în doze terapeutice pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți forta, rezistența, energia dar si concentrarea în timpul antrenamentului. În plus, creste rezistenta cu ajutorul beta-alaninei și L-argininei, care vă ajută să lucrați mai mult prin reducerea timpului de refacere și creșterea sintezei de ATP. PRE Stim Free folosește vasodilatatoare precum L-Citrulina, pentru o matrice puternică de pompare musculara, produsul oferă un impuls de antrenament cu absența cofeinei. Oferim o varietate de arome unice și bogate, inclusiv afine, băutură energizantă și lămâie. FĂRĂ COFEINĂ PUTERE ȘI POMPARE MAXIMIZAȚI PERFORMANȚA ÎMBUNĂTĂȚEȘTE REZISTENTA MUSCULARA
Mai multe informatii
Mod Administrare

Se amesteca 1 cupa (10g) cu 200 ml apa si se serveste inainte de antrenament.

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Produsul este contraindicat persoanelor suspecte de boală sau / și care iau medicamente, femeilor însărcinate, care alăptează și minorilor!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Alergeni: Poate să conțină lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand Yava Labs