arzator de grasime evogen carnigen plus 50 de serviri Anterior evogen carnigen plus 81,5 g

super aliment evogen evogreens 216g

începand de la 219,00 RON Pret recomandat 249,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
SN30
Sanatate / Vitalitate / Super Alimente
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
-30,00LEI

EVOGEN EVOGREENS  216g (30 de serviri)

EVOGREENS ™ a fost conceput special pentru a răspunde nevoilor sportivilor activi care se antrenează din greu.

Scopul a fost de a furniza ingrediente selectate strategic pentru a ajuta nu doar la detoxifierea și hrănirea organismului, ci și pentru a accelera recuperarea generală și bunăstarea într-o manieră pe care alte produse „super alimente” nu o pot face.

Scopul nostru a fost să resetăm perspectiva produselor funcționale „verzi” și am realizat acest lucru cu EVOGREENS.

- 6 Fructe și legume

- 2 miliarde de probiotice CFU pentru sprijin imunitar

- 150 mg VitaGranate pentru sănătatea cardiovasculară

- Zero culori sintetice,

- Zero îndulcitori 

- Zero arome artificiale

Acesta nu este un alt produs verde de langa „chiuvetă din bucătărie” cu 60-70 de ingrediente subdozate.

Totul în EVOGREENS servește unui scop direct legat de antrenament, având în vedere sănătatea ta, ajutându-ți fizicul să se refaca și să se detoxifice de la antrenamentul de zi cu zi. Am făcut chiar un pas mai departe și am inclus probiotice puternice și stabile, care nu numai că susțin sănătatea imunitară, dar, mai important, bunăstarea tractului gastro-intestinal. Acest lucru vă asigură că elementele macro și micronutrienți din dieta dvs. sunt absorbiti corespunzător.

CUM FUNCȚIONEAZĂ?

SPIRULINA - SUPERALIMENTUL PERFECT

Spirulina este una dintre cele mai vechi forme de viață de pe Pământ. De fapt, această microalgă albastră-verde este parțial responsabilă pentru producerea oxigenului din atmosfera planetei care a permis formelor de viață originare ale planetei să se dezvolte în urmă cu miliarde de ani.

Spirulina este primul superaliment din lume și unul dintre alimentele cele mai bogate în nutrienți de pe Pământ. Oferă un impuls aproape instantaneu energiei cuiva, contribuind în același timp la îmbunătățirea rezistenței și la reducerea oboselii. Ajută la îmbunătățirea sistemului imunitar și oferă un sprijin excepțional pentru inimă, ficat și rinichi.

Spirulina este, de asemenea, un detoxifiant natural, oxigenând sângele și ajutând la curățarea organismului de toxine și alte impurități care pot provoca boli sau alte complicații de sănătate. Spirulina este un inhibitor natural al apetitului și ajută la îmbunătățirea sistemului digestiv al corpului. De asemenea, are proprietăți antioxidante foarte puternice și ajută la echilibrarea pH-ului corpului, reducând astfel inflamația în întregul corp într-un mod sigur și fără substanțe chimice. Acest lucru este extrem de benefic pentru un sportiv antrenat, motiv pentru care Evogen folosește o cantitate excepțional de mare de Spirulina în EVOGREENS, cu 2 grame în fiecare porție.

EXTRACT DE RODIE (VITAGRANAT) - SUPER FRUCTUL NATURII CU O FORMULA TEHNOLOGICĂ

VitaGranate este standardizat la un conținut extrem de ridicat de antioxidanți, în special taninuri și flavonoide, care sunt esențiale pentru a ajuta sportivii să se recupereze și să se refacă după exerciții fizice intense. De asemenea, s-a raportat că rodia influențează răspunsul inflamator sănătos, condițiile anti-oxidative și starea microbiană.

Deteriorarea celulară din cauza exercițiilor fizice intense este agravată de acumularea de radicalilor liberi dăunători la sportivi și poate duce la uzura zilnică a corpului.

De ce nu vă acordați puțin timp pentru a vă menține sănătos?

Unul dintre principalele motive pentru care cercetătorii Evogen au ales Vitagranatul este faptul că s-a constatat că este un activator al enzimei Paraoxonaza 1 (PON1) care influențează sănătatea inimii. Conform rezultatelor studiului ex vivo, VitaGranate a stimulat PON1 în serul uman cu până la 47%.

Extractul este realizat cu rodie de calitate superioară și este standardizat la acid elagic și punicaligine.

Cercetarile recente sugerează, de asemenea, că creșterea activității PON1 poate ajuta la promovarea longevității și sănătății generale.

BACILLUS COAGULANS ȘI BACILLUS SUBTILUS - EVACUARE SĂNĂTOASĂ PENTRU ABSORBȚIE NUTRIENȚĂ MAI BUNĂ ȘI SUPORT IMUNITAR

Un intestin sănătos este egal cu un atlet sănătos. Aceste probiotice au un impact cheie asupra eficacității EVOGREENS pe care nici o altă marcă nu o poate egala.

Efectele probioticelor precum Bacillus Coagulas cu proteine ​​au fost examinate într-un studiu clinic randomizat dublu-orb încrucișat pe aminoacizi cheie, inclusiv leucina (regulatorul pentru sinteza proteinelor musculare), izoleucina și valina (aminoacizii cu lanț ramificat), precum și histidină, alanină, asparagine, citrulină, cistină, glutamină (un aminoacid cheie pentru susținerea echilibrului ph și a sistemului imunitar), metionină, ornitină, serină, treonină, triptofan și fenilalanină.

Datele au indicat faptul că Bacillus Coagulans are un impact pozitiv asupra absorbției unui număr dintre acești aminoacizi cheie: leucină cu 23%, isoluecină cu 20%, valină cu 7%, glutamină cu 116%, ornitină cu 100%, triptofan cu 100% și citrulina cu 128%.

Bacillus coagulans și Bacillus subtilis s-a dovedit, ca îmbunătățeste răspunsul sistemului imunitar. Sistemele digestive și imune ale corpului uman sunt strâns legate, întrucât 70% din sistemul imunitar este alcătuit din țesut limfoid asociat intestinului.

Prin urmare, nu este o surpriză faptul că s-a dovedit că probioticele au un impact benefic atât asupra funcțiilor digestive, cât și asupra funcțiilor imune, ambele fiind cruciale in santatea noastra, dar in mod special sportivilor de performanta, dupa 1 an de pregatire sau mai multi ani, nu iti permiti sa te imbolnavesti inainte de o competitie importanta pentru tine.

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva

evogen-evogreens-proteinhouse.ro

Mod Administrare

Se administreaza 1 cupa cu 300 ml apa dimineata inainte de micul dejun.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici!

Acest produs este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza.

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Brand Evogen