super aliment evogen evogreens 216g Anterior super aliment evogen evogreens 216g

pre workout lichid evogen evp aq aqueous 473 ml

269,00 RON
în stoc
SKU
ON 55
Oxid nitric cu glicerol pur lichid
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

EVOGEN EVP AQ PREMIUM MUSCLE VOLUMIZER 473 ML (32 de serviri)

Glicerolul de la Evogen este un supliment nutritiv de tip PRE-WORKOUT derivat din surse de plante pure (GLYCOSPAN ™), ce nu contine siliciu. Acesta ajuta la generarea de hiperhidratare care provoaca hiperemia crescuta, dar si la cresterea nivelului de rezistenta.

Amestecul de plante ajuta in livrarea unei cantitati mai mari de oxigen si unor nutrienti cheie pentru exercitiul muschilor in timpul antrenamentelor.

Betaina anhidra este un ingredient testat si dovedit ca si agent de volumizare si va ajuta sa ridicati greutati mai mari pentru mai multa vreme. Pentru a obtine efectele adevarate de hiperhidratare pe care glicerolul pur este clinic dovedit ca il poate crea, aveti nevoie de 10x cantitatea gasita in majoritatea produselor cu glicerol pudra.

Acest lucru se bazeaza pe cercetarea reala si aproape toate marcile care folosesc glicerol pudra ignora acest lucru.

S7 ™ NITRIX OXIDE BLEND (extract de cafea verde, extract de ceai verde, extract de curcuma, cirese, coacaze, brocclo, kale) - S7 este un amestec de sapte ingrediente pe baza de plante ce au fost dovedite stiintific ca au un rezultat pozitiv in cresterea oxidul nitric (ON) cu 230%. Corpul dvs. produce deja oxid nitric care actioneaza ca un vasodilatator, semnalizand vaselor de sange sa se relaxeze, crescand astfel fluxul de sange.

S7 te ajuta, furnizand mai mult oxigen, combustibil si alti nutrienti cheie pentru a antrena muschii in timpul antrenamentelor prin cresterea oxidului nitric.

Betaina anhidra - Cand vine vorba de imbunatatirea volumului de apa si masa musculara, betaina este un agent de volumizare adevarat. Intareste fundamentul formulei EVP-AQ, deoarece, dincolo de efectele sale sinergetice cu glicerolul, este utilizat intr-o doza clinica pentru a creste puterea si abilitatea de a mentine capacitatea anaeroba.

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva

evogen-evp-aq-473ml-proteinhouse.ro

Mod Administrare

Se amesteca 15 ml (jumate de capac) cu 200 ml apa, se administreaza inainte de antrenament.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici! Acest produs este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza.

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Brand Evogen