Peptide de Colagen Weider Premium Collagen 300g Anterior peptide de colagen weider premium collagen 300g

Proteine Weider Clear Isolate 500g

începand de la 130,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
PRO-111
Proteina izolata
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

WEIDER CLEAR ISOLATE 500g ( 20 de portiii)

Compania de suplimente nutritive Weider se alătură listei în creștere a concurenților, sărind în subcategoria de pudră de proteine pure, clare, transparente cu Weider Clear Isolate.

Suplimentul este destul de simplu, nu face nimic din ce nu am văzut alții, nu adaugă nimic inutil, cel mai important, se bazează în întregime pe zer pentru proteine, deoarece am văzut că câteva proteine clare optează recent pentru colagen.

Weider Clear Isolate oferă o porție curată de 21 g de proteine, toate din izolat de zer premium și se găsește alături de un număr impresionant de peste tot, cu sub 1 g de zahăr, carbohidrați și grăsimi, lăsând un număr slab de calorii.

O altă caracteristică caracteristică a pudrelor de proteine clare este aroma lor, deoarece nu vin în gustul obișnuit de tip milkshake, cum ar fi ciocolata sau vanilia, și asta este ceva ce efortul celor de la Weider îl are cu fructele roșii, ceaiul cu gheață de piersici, zmeura albastră și un clasic pepene verde.

Noul Weider Clear Isolate începe să fie lansat în magazinele din toată Europa și in magazinele Protein House, deși le va oferi fanilor o modalitate diferită de a-și consuma proteinele, vine doar la cantitatea de 500 g, care vă oferă aproximativ 20 de porții cu acele 21 g de proteine în fiecare servire.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 1 cupa (25g) cu 250 ml apa imediat dupa antrenament sau oricand in timpul zilei pentru completarea necesarului de proteine.
Brand Weider