Colagen lichid Yava Labs Liquid Collagen 450ml Anterior Colagen lichid Yava Labs Liquid Collagen 450ml

Peptide de Colagen Weider Premium Collagen 300g

96,00 RON
în stoc
SKU
AL-49
Peptide de colagen
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

WEIDER PREMIUM COLLAGEN 300G

Noul supliment de la Weider pe baza de colagen bovin este gama premium in materia de colagen, folosim numai peptide de colagen Solugel, care provin de la bovine hrănite cu iarbă și îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

Colagenul este o proteină esențială pentru regenerarea pielii, oaselor și cartilajelor. Colagenul sub formă de pulbere de la Weider conține colagen bovin, vitamina C, taurină, mangan și cupru.

Colagenul sunt proteine ​​structurale care se găsesc în mod natural în organism. Ele sunt esențiale pentru integritatea și buna funcționare a pielii, oaselor și cartilajelor.

Weider Premium Collagen contine peptide de colagen si ingrediente valoroase ce stimulează producerea de colagen: pe lângă aminoacidul glicină, colagenul nostru premium conține și vitamina C importantă, taurină și cele două oligoelemente mangan și cupru.

Noua formula de colagen fără gust este perfectă pentru toți cei care doresc să aibă pielea, oasele și cartilajele sănătoase.

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva
Mod Administrare Se administreaza 1 cupa (12g) cu 250 ml apa si se serveste pe stomacul gol dimineata sau la amiaza inainte de a manca pentru o asimilare eficienta.
Brand Weider