pre workout evogen amino kem elite eaa pump volumizer 471g Anterior oxid nitric evogen amino kem elite eaa pump volumizer 541g

proteina complexa evogen evofusion protein matrix 2kg

începand de la 469,00 RON Pret recomandat 538,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
PRO71
Proteina complexa Evogen
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
-69,00LEI

EVOGEN EVOFUSION PROTEIN MATRIX 2KG (60 de serviri)

Când mergi la extreme pentru a crea cel mai eficient supliment proteic existent, trebuie să mergi la extreme egale atunci când dezvolți aroma. Pur și simplu, cu cât are un gust mai bun, cu atât îl veți folosi mai mult.

Tehnologia superioară de aromă din spatele acestei formule transparente de amestec premium vă asigură că veți fi nerăbdători să beți Evofusion de fiecare dată.

Ești pregătit pentru experiența gustativă supremă?

Una peste alta, Evogen Nutrition redefinește standardele atunci când vine vorba de un amestec incredibil de proteine ​​premium.

Încercați Evofusion, veți vedea și gusta diferența!

Evofusion conține un amestec puternic de trei tipuri de proteine ​​în proporții egale pentru a vă asigura că obțineți surse de proteine ​​adecvate cu digestie rapidă, medie și lentă. Cu fiecare sursă într-un raport adecvat, Evofusion ajută la asigurarea absorbției de aminoacizi la starea de echilibru pe o perioadă mai lungă de timp comparativ cu proteinele care ofera o singură sursă de proteine, făcându-l ideal pentru orice moment al zilei sau poate inlocui o masa.

Pentru a realiza sinteza proteinelor musculare (MPS), trebuie să aveți aminoacizi esențiali (EAA) adecvați în proteine. Evofusion conține mai mult decât suficienti aminoacizi esentiali EAA pentru a obține sinteza maximă a proteinelor într-un interval de timp mai lung pentru o creștere și refacere musculara ultra rapida. Deoarece sinteza proteinelor musculare duce la creșterea musculară, creșterea sintezei proteinelor musculare pentru mai mult timp poate avea un impact semnificativ asupra câștigurilor musculare.

EVOGEN EVOFUSION PROTEIN MATRIX

- CRESTERE ȘI REFACERE MUSCULARĂ

- PURITATE ȘI UTILIZARE MAXIMA

- CALITATE ȘI GUST

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se adimistreaza 1 cupa cu 300 ml apa dupa antrenament sau poate inlocui o masa.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici!

Acest produs este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza.

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Brand Evogen