Proteine din zer Need Pure Whey 1 kg Anterior proteine din zer need pure whey

pre workout evogen amino kem elite eaa pump volumizer 471g

începand de la 239,00 RON Pret recomandat 269,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
ON 61
Oxid nitric pe baza de aminoacizi si extracte din plante S7 Evogen K.E.M.
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
-30,00LEI

EVOGEN AMINO K.E.M ELITE EAA PUMP VOLUMIZER 471g (30 de serviri)

Când vine vorba de aminoacizi de înaltă calitate, Evogen Nutrition a stabilit întotdeauna standardul pentru sursele ultra-curate și pure de aminoacizi.

Această formulă delicioasa este plină de aminoacizi cu un spectru complet de EAA și BCAA dozat corespunzător pentru a accelera refacerea și creșterea musculară.

Cu toate acestea, ceea ce este unic pentru această formulă EAA, spre deosebire de multe altele, este că acest produs a fost conceput pentru a maximiza eliberarea de oxid nitric și a mari fluxul de sânge catre grupele musculare lucrate. Pentru a deschide o „super-autostradă” pentru ca aminoacizii să pătrundă în mușchii tăi muncitori, vasodilatația trebuie optimizată.

Din acest motiv, antrenorul și CEO Evogen Hany Rambod a inclus un fito blend puternic, dar natural S7 ™, care este dovedit clinic că crește nivelurile de NO2 cu 230%.

REZULTATE EXTREME NECESITĂ INGREDIENTE ÎN DOZELE EFICIENTE TOȚI CEI 9 AMINOACIZI ESENȚIALI

- Aminoacizii esențiali sunt cheia deblocării puterii hipertrofiei (creșterea musculară). Ceea ce ajută la consolidarea matricei EAA la Evogen este faptul că conține doze adecvate de BCAA, precum și toti cei 9 Aminoacizi Esentiali EAA, inclusiv triptofan.

Din păcate, triptofanul lipsește din multe produse EAA, ceea ce face ca acestea să fie incomplete. Fără un spectru EAA complet, un produs EAA nu poate fi pe deplin eficient în maximizarea creșterii și refacerii musculare.

Amino K.E.M de la Evogen descoperă toate aceste detalii esențiale ale formulării pentru a vă maximiza câștigurile musculare.

S7 ™ AMESTEC DE OXID DE NITRIX (EXTRACT DE FASOLE VERDE, EXTRACT DE CEAI VERDE, EXTRACT TURMERIC, CIRESE, COACAZE, BROCOLI, KALE)

- S7 este un amestec cu doză mică de șapte (7) ingrediente pe bază de plante care s-a dovedit clinic că crește OXIDUL NITRIC (NO) cu 230%.

Corpul dumneavoastră produce deja oxid nitric care acționează ca un vasodilatator, semnalizând vasele de sânge să se relaxeze, crescând astfel fluxul sanguin.

S7 ajută un sportiv sau o persoana activa ca tine care merge la miscare livrând mai mult oxigen, mai mult combustibil și alți nutrienți cheie mușchilor care exercită în timpul antrenamentelor prin creșterea oxidului azotic.

BETAINA - Acest derivat din sfeclă de zahăr natural, are un sprijin clinic puternic la sportivi atunci când vine vorba de creșterea fortei. Face acest lucru prin susținerea producției de creatină a propriului corp, care are un efect direct asupra creșterii performanței, cum ar fi repetarea maxima, munca totală efectuată etc. Betaina anhidră este esențială pentru Amino KEM din diferite motive, inclusiv pentru a ajuta la optimizarea echilibrului apei în mușchii care lucrează în armonie cu puternicul amestec de electroliți inclus în această formula.

 INOVAȚIE PENTRU O CRESTERE EXTREMĂ ȘI REFACERE MUSCULARA CREATA DE UN ANTRENOR CAMPION

Din fericire pentru dvs., Hany a îndeplinit cerințele clienților dedicați ai Evogen Nutrition și a lansat instrumentul său de calitate Pro Creator pentru a vă antrena într-o mentalitate EXTREMĂ.

Echipa Evogen a îmbrățișat deja ceea ce este necesar pentru a fi extrem în ceea ce privește antrenamentul și suplimentele nutritve, este dovedit în calitatea sportivilor noștri. Dacă vrei să fii printre elite, depinde de tine să faci următorul pas și FII EXTREM!

S7 ™ este o marcă comercială a VDF FutureCeuticals, Inc., utilizată sub licență.

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva

evogen-amino-kem

Mod Administrare

Se administreaza 1 cupa cu 300 ml de apa inainte de antrenament.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici!

Acest produs este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza.

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Brand Evogen