pre workout prosupps mr.hyde

începand de la 145,00 RON
Stoc epuizat
Numai %1 ramase
SKU
ON81-1
Pre Workout
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

PRO SUPPS MR.HYDE PRE WORKOUT

MR.Hyde de la ProSupps este un stimulent puternic de energie inainte de antrenament, complex ce conține ingrediente active cu performante remarcabile in forta, pompare, concentrare si rezistenta musculara.

Dacă doriți un boost de energie înainte de antrenament, dacă vreți să profitați din plin și să vă concentrați mai bine în timpul antrenamentului, veți aprecia cu siguranță toate ingredientele din Mr.Hyde. În plus, și creatina monohidrată reprezintă un ingredient important, pentru ca un aport zilnic de 3000mg va ajuta sa cresteti in masa musculara si forta.

Lista ingredientelor din Mr.Hyde conține și beta alanină, care este implicată în producția de carnozină. Aceasta poate reduce supra acidifierea musculară și acumularea de acid lactic in muschi, ceea ce poate ajuta la reducerea oboselii musculare și la prelungirea performanței sportive, cresterea semnificativa a rezistentei musculare.

Nu trebuie să uităm nici de rolul Citrulinei, care este un aminoacid neesențial ce promovează producția de oxid nitric, care poate asigura o cantitate mai mare de nutrienți și oxigen mușchilor lucrati. Acest lucru are un efect pozitiv asupra performanței sportive.

Mr.Hyde mai conține și l-tirozină, cunoscută în special pentru funcția sa de precursor al adrenalinei, noradrenalinei și dopaminei. În plus, produsul conține și aminoacidul carnitină sub formă de N-acetil-L-carnitină, o substanță ce se găsește în organism și care reprezintă unul dintre cele mai renumite arzătoare de grăsimi. De asemenea, acest aminoacid este implicat în metabolismul grasimilor și în producția de energie. Pe lângă toate acestea, este și unul dintre cele mai cunoscute nootropice, mai exact substanțe utilizate pentru a îmbunătăți capacitatea de concentrare.

Mr.Hyde de la ProSupps mai conține, pe lângă ingredientele active menționate, și vitamine și minerale atent selecționate, cum ar fi zincul, care ajută la menținerea nivelurilor normale de testosteron în sânge.

Vitaminele B1 (tiamina) și B3 (niacina) au un impact pozitiv asupra funcționării psihicului, a sistemului nervos și a metabolismului. Datorită vitaminei B12 conținute, ajută la reducerea senzației de oboseală și epuizare. Vitamina C contribuie și ea la buna funcționare a sistemului imunitar în timpul efortului fizic intens.

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva
Mod Administrare Se administreaza 1 cupa cu 300 ml apa inainte de antrenament.
Brand ProSupps