proteine din zer izolat evogen isoject 1,8 kg Anterior proteine din zer izolat evogen isoject 1,8 kg

creatina evogen cell kem pure recovery 378g

începand de la 239,00 RON Pret recomandat 274,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
CRE36
Creatina avansata / Formula de dupa antrenament
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
-35,00LEI

EVOGEN CELL K.E.M. PURE RECOVERY 378g ( 30 de serviri)

Cell K.E.M. este Creatina Post-Training & Amino Builder de la Evogen, care servește, drept „poliță de asigurare” nutrițională, pentru a garanta că corpul tău urmează calea anabolică a creșterii maxime, mai degrabă decât să se îndrepte pe calea catabolică către autodistrugere.

Această versiune actualizată include același raport de aminoacizi BCAA 4:1:1 utilizat în celula originală K.E.M., dar include și aminoacizi esentiali EAA suplimentar. Pentru a ridica ștacheta și mai mult, Hany a inclus, de asemenea, NO3T® Nitrat de creatină pentru a maximiza puterea și pentru a seta cu adevărat Cell K.E.M. mult peste orice altă formulă de creatina post-antrenament dezvoltată vreodată.

Cell K.E.M. PR continuă să împingă limitele în maximizarea fluxului sanguin și livrarea nutrienților mult timp după ultima repetare, simtind efectul de muschi plin si pompare dupa antrenament multe ore. Pentru a echilibra această abordare revoluționară a construirii și volumizării musculare, Sensoril a fost inclus pentru a spori refacerea post-antrenament prin reducerea nivelului de stres.

Antrenamentul din greu poate fi stresant, astfel încât cu cât puteți reduce mai repede acest stres, cu atât mai repede puteți începe să vă refaceti muschii. În plus, Sensoril ajuta la atenuarea si rigiditatea articulară.

Din acest motiv, sportivii din toate sporturile pot beneficia de Cell K.E.M. PR, componente unice și puternice de performanță și refacere. Culturisti, concurenții de fitness, atleti MMA, atletism și toate celelalte sporturi pot beneficia de toate beneficiile oferite de Cell Kem.

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva
Mod Administrare Se administreaza 1 cupa (12,6g) dupa antrenament cu 300 ml apa.
Brand Evogen