creatina prosupps creagen creatine matrix 219g Anterior creatina prosupps creagen creatine matrix 219g

pre workout gaspari nutrition super pump aggression 450g

începand de la 219,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
ON 103-1
Pre Workout Extrem
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

GASPARI NUTRITION SUPER PUMP AGGRESSION 450g(25 de serviri)

PRE-WORKOUT EXTREM

-Energie euforică

-Concentrarea laser

-Pomparea musculara extrema

-Fără accidente sau agitații

Cu peste două decenii în urmă, SuperPump 250 original a stabilit piatra de temelie a categoriei de suplimente de tip pre-antrenament. A ajuns aproape imediat în vârf cu un cult incredibil care a împins SuperPump 250 să facă vânzări uluitoare. Băieților le-a plăcut atât de mult încât au spus că nu se pot antrena fără el.

Noua știință și aplicarea noilor tehnologii duc în cele din urmă la formularea SuperPump Max, care continuă moștenirea SuperPump ca unul dintre cele mai vândute suplimente din toate timpurile, câștigând acțiune nu numai în cercurile de haltere, ci și în alte sporturi de forță. Dar, astăzi, sectorul se schimbă. Atractia antrenamentelor de headbanging care ți-a ieșit din minte pe destui stimulenți. Glandele suprarenale flutură steaguri albe de parcă nu ar exista mâine. S-au săturat. Cheia unui antrenament grozav este să nu ingerați atât de multă cofeină. Desigur, ai nevoie de energie, dar orice atlet bine odihnit și bine hrănit nu ar trebui să aibă nevoie să atârne o sticlă de azot pe spate pentru a avea un antrenament grozav. Pe lângă o zguduire decentă de încurajare, ceea ce trebuie să faci este să generezi intensitate și, pentru asta, trebuie să te concentrezi.

Formulele de pre-antrenament de ultimă generație trebuie să ia în considerare acest lucru. Având în vedere toate acestea și cu noi inovații și idei, am demontat SuprePump din nou. Când le-am pus totul la loc, de data aceasta, atletii noștri de pe teren au spus că este un pre workout cu totul nou, un adevarat oxid nitric și nu doar pentru culturisti.

Bineînțeles, a livrat pompa de ardere, pentru care produsul a fost întotdeauna faimos, dar i-a și aprins, le-a transformat viziunea și i-a făcut să genereze intensitate și putere sălbatică. Cuvântul „agresiune” părea să apară destul de mult.

Tot ce vă pot spune este că PR-urile cădeau și nimeni nu se plângea. Acest lucru se datorează faptului că am luat tot ce am învățat în ultimii 22 de ani, făcând antrenamente de lider în industrie și am creat una dintre cele mai avansate și versatile formule de pre-antrenament ale deceniului.

Sportivii de la toate disciplinele, nu doar de ridicare de greutăți, se bucură de brutalitatea pe care o pot manifesta în sală și pe teren. Pentru a genera intensitate trebuie sa te concentrezi si trebuie sa devii agresiv.

Agresiune canalizată = putere.

Vrei să devii puternic?

Vrei să crești radical performanța?

Vrei sa bati recorduri?

Apoi trebuie să lovești fierul de călcat de parcă ai fi supărat de el. Trebuie să devii intens. Trebuie să devii agresiv. Trebuie să obțineți un nou SuperPump Aggression!

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva
Mod Administrare

Se administreaza 1 cupa (18g) cu 300 ml apa inainte de antrenament cu 30 de minute.

Atentie:

Nu depășiți doza zilnică recomandată.

Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca substitut pentru o dietă variată.

Se recomandă o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Nu utilizați dacă sunteți alergic la oricare dintre compușii produsului.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.

În cazul sarcinii sau alăptării, trebuie să vă consultați medicul înainte de a consuma produsul.

Fabricat într-o fabrica care prelucrează și soia, ouă și produse din nuci.

Brand Gaspari Nutrition