Baton Proteic Kevin Levrone Unique Bar 45g Anterior baton proteic kevin levrone unique bar 45 g

Creatina Kevin Levrone Levro Crea

începand de la 125,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
CRE14

Creatina Kevin Levrone / Creatina / Kevin Levrone Signature Series

Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

Creatina pentru masa musculara Kevin Levrone Levro Crea 240g (35 de serviri)

Levro Crea face parte din gama de suplimente Kevin Levrone este o formulă avansată de creatină pentru cresterea in masă musculară și forta, este recomandată în special sportivilor și persoanelor active fizic sau care se află în perioade de activitate fizică crescută.

Fiecare porție asigură corpului 6 g de creatină în 4 forme diferite: clorhidrat de creatină, malat de tricreatină, magneziu chelat de creatină și creatină monohidrat. Diferitele forme de creatină permit organismului să furnizeze creatină în toate modurile posibile și, în plus, să contribuie la o eliberare cinetică diversificată a moleculelor de creatină.

Creatina este unul dintre cele mai populare și importante suplimente nutritive în rândul sportivilor. Creatina crește performanța fizică îndeosebi la eforturile succesive de scurtă durată și intensitate ridicată. Efectul benefic este obținut cu un aport zilnic de 3 g de creatină. Produsul este recomandat adulților care efectuează exerciții de intensitate ridicată, în special în perioadele de antrenamente prelungite și rezistență.

Diferitele forme de creatină furnizează corpului un număr de compuși chimici importanți care sunt atașați la fiecare dintre formele de creatină care contribuie la o reacție cinetică variată în eliberarea moleculelor de creatină. Levro Crea este pentru cei ce vor să își crească performanțele sportive și să își atingă obiectivele!

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva
Serving size: 1 scoop (~6,9 g)

 

Servings per container: ~35

Amount per 6,9 g
Tri-creatine malate 2000 mg
of which creatine 1492 mg
Creatine monohydrate 2000 mg
of which creatine 1758 mg
Magnesium creatine chelate 1000 mg
of which creatine 910 mg
Creatine hydrochloride 1000 mg
of which creatine 780 mg

 

Ingredients: Tri-creatine malate, creatine monohydrate, magnesium creatine chelate, creatine hydrochloride, flavourings, red beet juice concentrate in powder1,2, anti-caking agents (E551, E341), colour (E160a3,5, E1416, E1324), sweeteners (sucralose, acesulfame K).

Applies only to the following flavours: pomagranate1, apple-cranberry2, orange3, blue raspberry4, lemon5, strawberry-lime6.

Warnings: With sweeteners.

Mod Administrare

Se administreaza 1 cupa (6,9g) cu 300 ml apa inainte de antrenament cu 30 de minute.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos!

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

Produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza!

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Brand Kevin Levrone Signature Series