Kevin Levrone Signature Series

Suplimente nutritive si proteine Kevin Levrone Signature Series

Kevin “Legend” Levrone, este un culturist profesionist considerat a fi printre cei mai talentați sportivi ai tuturor timpurilor supranumit Maryland Muscle Machine. Pe parcursul carierei sale, Kevin Levrone a participat la 68 de concursuri IFBB PRO, dintre care a câștigat 23 de concursuri Pro Show, având unul dintre cele mai bune recorduri în culturismul profesionist. 

Considerat unul dintre cei mai buni culturisti din anii 90, chiar daca nu a castigat niciodata prestigiosul titlu la Mr.Olympia, a castigat totusi 23 de concursuri la profesionisti, detinand recordul celor mai multe victorii ca profesionist IFBB pana cand Ronnie Coleman a stabilit noul record in 2004 si acel record a fost in cele din urma doborat de catre Dexter Jackson in 2016 cu 29 de titluri castigate la profesionisti.

Linia de suplimente nutritive Kevin Levrone Signature Series, cunoscută la nivel mondial, se adresează celor doresc să dezvolte masa musculara, forță, rezistenta, pompare extrema, concentrare mai buna la antrenamente, scadere in greutate sau pur si simplu doresc să atingă cele mai înalte nivele de performanță sportivă.

De ce să alegi suplimente nutritive Kevin Levrone Signature Series?

- au la bază formule de performanță de ultimă oră;

- conțin ingrediente premium;

- urmează cu strictețe toate standardele de calitate.

Vezi mai jos gama completă de suplimente nutritive de calitate superioară Kevin Levrone Signature Series: proteine din zer, creatina, oxid nitric, aminoacizi și aminoacizi BCAA, vitamine și minerale, arzatoare de grasimi, batoane proteice și altele.

Pozitie
Seteaza descrescator

Tabel Lista

48 pe pagina

Articole 1 pana la 48 din 49 in total

  1. 1
  2. 2
Pozitie
Seteaza descrescator

Tabel Lista

48 pe pagina

Articole 1 pana la 48 din 49 in total

  1. 1
  2. 2