arzator de grasime animal cuts powder 265g Anterior arzator de grasime animal cuts powder 265g

creatina universal storm 759g

începand de la 225,00 RON
Stoc epuizat
Numai %1 ramase
SKU
creatina universal storm 759g
Creatina/Universal Nutrition/Formula avansata
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
NOU

UNIVERSAL NUTRITION STORM ALL IN ONE FORMULA 759g ( 80 de serviri)

Storm® este o formulă pe baza de Creatina, mai multe tipuri de creatina, Taurina, Arginina, Citrulina si Beta Alanina ce au rolul de a creste volumul muscular conceput in asa fel ca celulele tale musculare sa beneficieze la maxim de toate ingredientel pentru crestere. STORM va ajuta să obțineți o dimensiune musculara mult asteptata de calitate.

Storm® folosește o tehnologie unică de livrare numită iNOXsulin-7™, care accelerează absorbția fără a fi nevoie de nici o ingerare nedorită de glucoză. Storm face din formulele clasice de creatina încărcate cu glucoză un lucru din domeniul trecutului.

STORM contine 4 tipuri de creatina:

  •  Malat de di-creatină
  •  Tri-creatină malat
  •  Creatina monohidrat
  • Chelat de creatina de magneziu
  • Componenta sa principală este Hypervol Complex™, care include creatină monohidrată, chelat, gluconat, di-creatină malat sau creatină AKG. Rolul său este de a creste performanța sportivă în timpul antrenamentului in special la sporturile de forta si viteza, avand eficienta maxima la antrenamentele pe termen scurt si la antrenamentele intense. Puteți obține acest efect consumând 3 g de creatină pe zi, iar o doză de Storm conține până la 5 g de complex din mai multe forme de creatină. STORM este îmbogățit și cu iNOXsulin-7™, un amestec ce conține aminoacizi precum taurină, citrulină, beta alanină și betaină. Experimentați o adevărată „furtună” în timpul antrenamentului cu un complex de creatină care vă va susține performanța sportivă.
Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 1 cupa (9,4g) cu 300 ml apa inainte de antrenament.
Brand Universal Nutrition