colagen yava labs collagen 400g Anterior colagen yava labs collagen 400g

aminoacizi bcaa yava labs bcaa 2.1.1 + glutamine 300g

135,00 RON
Stoc epuizat
SKU
AMN103
Aminoacizi BCAA cu Glutamina
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

YAVA LABS BCAA 2,1,1 + GLUTAMINA 300g

Pudra noastră de BCAA este un supliment alimentar bogat în aminoacizi, cu un gust deosebit. L-am proiectat cu un echilibru optim de leucină, izoleucină și valină în raport de 2:1:1 pentru a îmbunătăți procesele de refacere dupa antrenament. Mușchii noștri folosesc BCAA în timpul exercițiilor fizice. Din acest motiv, completarea dietei noastre cu produsul nostru ajută în mai multe moduri. Ajută la creșterea creșterii masei musculare prin activarea căii din organism care stimulează sinteza proteinelor. De asemenea, reduce disconfortul muscular după un antrenament prin reducerea defalcării proteinelor în timpul exercițiului și a nivelurilor de creatin kinaza, care este un semn de deteriorare musculară.

BCAA-ul asigură că descompunerea proteinelor este mai mică decât sinteza proteinelor musculare, ceea ce duce la reducerea leziunilor musculare. În plus, BCAA le poate aduce beneficii celor cu ciroză hepatică. În acest caz, dacă doriți să creșteți masa musculară, să minimizați disconfortul după antrenament și să evitați deteriorarea și pierderea musculară, obțineți aminoacizi BCAA de înaltă calitate și primiți o ofertă bună. BCAA vine cu o gamă largă de gusturi fantastice și satisfăcătoare pentru a se potrivi diversității consumatorilor noștri. Printre aceste opțiuni grozave se numără limonadă de afine, portocale citrice, cola, vată de zahăr, băutură energizantă, punch cu fructe și arome de mango cu căpșuni.

YAVA LABS BCAA 300 g oferă 30 de porții, fiecare cântărind 10 g. O porție de BCAA (1 lingură) constituie 4 grame de BCAA cu aminoacizi cu lanț ramificat (L-leucină, L-izoleucină și L-valină) în raport de 2:1:1, responsabili pentru construirea și reconstrucția masei musculare slabe . În plus, conține 1,8 grame de L-glutamina, care alimentează celulele, îmbunătățește răspunsul imunitar și ajută la îmbunătățirea refacerii. 

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 1 cupa cu 300 ml apa imediat dupa antrenament.
Brand Yava Labs
Scrieti propria review
Scrie-ne părerea taaminoacizi bcaa yava labs bcaa 2.1.1 + glutamine 300g