Arginina aakg Yava Labs aakg 1000 90 capsule Anterior arginina aakg yava labs aakg 1000 90 capsule

aminoacizi bcaa yava labs bcaa 2.1.1 + glutamine 300g

începand de la 135,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
AMN103
Aminoacizi BCAA cu Glutamina
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

YAVA LABS BCAA 2,1,1 + GLUTAMINA 300g

Pudra noastră de BCAA este un supliment alimentar bogat în aminoacizi, cu un gust deosebit. L-am proiectat cu un echilibru optim de leucină, izoleucină și valină în raport de 2:1:1 pentru a îmbunătăți procesele de refacere dupa antrenament. Mușchii noștri folosesc BCAA în timpul exercițiilor fizice. Din acest motiv, completarea dietei noastre cu produsul nostru ajută în mai multe moduri. Ajută la creșterea creșterii masei musculare prin activarea căii din organism care stimulează sinteza proteinelor. De asemenea, reduce disconfortul muscular după un antrenament prin reducerea defalcării proteinelor în timpul exercițiului și a nivelurilor de creatin kinaza, care este un semn de deteriorare musculară.

BCAA-ul asigură că descompunerea proteinelor este mai mică decât sinteza proteinelor musculare, ceea ce duce la reducerea leziunilor musculare. În plus, BCAA le poate aduce beneficii celor cu ciroză hepatică. În acest caz, dacă doriți să creșteți masa musculară, să minimizați disconfortul după antrenament și să evitați deteriorarea și pierderea musculară, obțineți aminoacizi BCAA de înaltă calitate și primiți o ofertă bună. BCAA vine cu o gamă largă de gusturi fantastice și satisfăcătoare pentru a se potrivi diversității consumatorilor noștri. Printre aceste opțiuni grozave se numără limonadă de afine, portocale citrice, cola, vată de zahăr, băutură energizantă, punch cu fructe și arome de mango cu căpșuni.

YAVA LABS BCAA 300 g oferă 30 de porții, fiecare cântărind 10 g. O porție de BCAA (1 lingură) constituie 4 grame de BCAA cu aminoacizi cu lanț ramificat (L-leucină, L-izoleucină și L-valină) în raport de 2:1:1, responsabili pentru construirea și reconstrucția masei musculare slabe . În plus, conține 1,8 grame de L-glutamina, care alimentează celulele, îmbunătățește răspunsul imunitar și ajută la îmbunătățirea refacerii. 

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza 1 cupa cu 300 ml apa imediat dupa antrenament.

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Produsul este contraindicat persoanelor suspecte de boală sau / și care iau medicamente, femeilor însărcinate, care alăptează și minorilor!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Alergeni: Poate să conțină urme de lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand Yava Labs