Weider Mega Mass 4000 3kg Anterior Weider Mega Mass 4000  3kg

Universal Beef Aminos 400 tablete

149,00 RON
în stoc
SKU
AMN108
Aminoacizi din muschi de vita
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

UNIVERSAL BEEF AMINOS 400 tablete

Cei de la Universal Nutrition au dezvoltat un mod innovator de a izola, proteina, aminoacizizii de carbohidrati si grasimi - aminoacizi sub forma pura din vita.

100% Beef Aminos este un amestec calitativ de mare eficienta din surse superioare de aminoacizi obtinut din izolat din proteina din carne de vita , concentrat din albumina din carne de vita si extras din ficat de vita argentiniana.

Beef Aminos contine un spectru complet de aminoacizi, precum si multi alti nutrienti necesari si esentiali ce se gasesc in ficat, fara grasimi saturate si colesterol.

100 % Beef Aminos permite culturistilor sa valorifice si sa beneficieze de potentialul anabolic al ficatului, in cea mai pura forma a sa, totul fiind concentrat intr-o formula dovedita si sanatoasa pentru crestere, intr-un mod convenabil si economic.

La UNIVERSAL NUTRITION suntem intr-o permanenta cautare a modurilor de a obtine surse noi si calitative de aminoacizi pentru cresterea anabolismului, maximizarea cresterii in masa musculara si a refacerii in urma efortului. Exact asta veti obtine cu 100 % Beef Aminos. Daca sunteti in cautarea unei surse calitative de aminoacizi pentru a va completa nutritia dintre mese sau sa va imbunatatii calitativ mesele si a creste aportul de aminoacizi atunci Beef Amino este raspunsul.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 2 tablete inainte de antrenament, 2 tablete dupa antrenament si 2 tablete seara inainte de culcare.
Brand Universal Nutrition