Glutamina Dorian Yates Nutrition The Glutamine 300g Anterior Glutamina Dorian Yates Nutrition The Glutamine 300g

Testosterone Booster Universal Animal Test 21 Pachete

443,00 RON
în stoc
SKU
PS 34

Supliment pro testosteron Universal Animal / Performanta sportiva / Suplimente Universal

Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
BESTSELLER

Testosterone booster Universal Animal Test 21 pachete

Cel mai puternic supliment pro testosteron

Animal Test este cel mai puternic supliment nutritiv pro testosteron, pentru creșterea producției naturale de testosteron la nivelul maxim, și implicit creșterea semnificativă în forță și masă musculară. Pe toată perioada administrării produsului, e indicat să crești aportul de proteine la cel putin 2g/kg corp pentru rezultate vizibile în scurt timp.

Formula Animal Test conține și acid arachidonic (agent brevetat hipertropic). Eficiența sa a fost și este susținută de studii univesitare si de catre aprecierile consumatorilor. Acesta are abilitatea de a accelera sensibilitatea receptorilor androgeni și de a amplifica hipertrofia, asigurând creșterea masei musculare.


Poți combina Animal Test cu creatina Animal Pump pentru a optimiza performața la sală.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 1 pliculet cu una din mesele principale ale zilei, de preferat cu masa din inaintea antrenamentului! Atentie! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic! Animal Test poate fi administrat de persoanele cu varsta de peste 21 de ani! Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos! Nu administrati acest produs daca aveti sau sunteti suspect de boala, precum diabet, astm, tensiune arteriala ridicata, colesterol crescut, artrita, boli de inima, accidente vasculare cerebrale, boli inflamatorii, urmati diete stricte. Consultati medicul inainte de administrarea acestui supliment daca luati orice fel de medicamente sau suferiti de vreo boala. Nu administrati produsul daca urmati tratament pentru tensiune arteriala, boli de inima, de rinichi, de glanda, boli psihiatrice, anxietate, depresie, convulsii, accidente vasculare cerebrale. Consultati medicul inainte de administrarea acestui supliment, daca administrati antidepresive, inhibitori MAO sau orice alt tip de medicamente. Produsul este contraindicat copiilor, persoanelor in varsta si femeilor!
Brand Universal Nutrition