sunwarrior magnesium liquid 118 ml Anterior sunwarrior magnesium liquid 118 ml

sunwarrior omega 3

215,00 RON
Stoc epuizat
SKU
SN5
Omega 3
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
BESTSELLER

SUNWARRIOR OMEGA 3  60 de capsule vegane gelationase (30 de portii)

Optimizați-vă creierul și inima de sănătate!

Am sărit peste uleiul de krill / pește și s-au dus direct la sursa pentru algele noastre pe bază de plante Omega-3 DHA + EPA. Acesta este cultivat în mod durabil și recoltate pentru bio-disponibilitate Omega-3, 6, 7, și 9 acizi grași. De asemenea, conține lipide polare esențiale și clorofilă.

Aceste ingrediente sunt cunoscute pentru a ajuta la reducerea inflamației și de a promova vederea sanatoasa, ofera o buna functionare a articulațiilor, creierului, și sănătatea cardiovasculară.

Surse marine, ar fi pește și krill nu produc omega-3 acizi grași, ci mai degrabă se acumulează în țesutul lor gras de la algele pe care le consumă. Țesutul gras acumulează, de asemenea, contaminanți industriali și de mediu; astfel uleiurile derivate din aceste țesuturi conțin concentrații mari de toxine.

Uleiul de pește este modul cel mai economic de a extrage acizi grași esențiali, cererea de suplimente de ulei de pește afectează populația de pește din lume. Peste 70% din speciile de pești sunt fie exploatate pe deplin, fie epuizate. Studiile au prezis că, dacă pescuitul excesiv continuă, va exista un colaps complet al ecosistemului oceanului până în 2048.

Ulei de alge & AlmegaPL®

Sunt direct derivate din alge pure și extract dintr-o tulpină naturală de microalge care conțin fosfolipide și glicolipide, care permit organismului dumneavoastră să absoarbă mai mult omega-3 decât din uleiul de krill sau uleiul de pește. Acest ulei conține DHA, care reprezintă 97% din omega-3 grăsimi din creier și conține în mod natural niveluri ridicate de EPA.

Combinația de ulei de alge și AlmegaPL® conține toți acizii grași omega-3: EPA, DHA, omega 3, 6, 7 și 9. DHA – Docosahexaenoic Acid DHA este considerat esențial pentru dezvoltarea creierului corespunzător, deoarece îmbunătățește fluiditatea și flexibilitatea neuronilor în timp ce consolidarea comunicării între neuroni.

DHA a fost demonstrat pentru a reduce degenerarea creierului, îmbunătăți memoria pe termen scurt și lung, creșterea acuității vizuale, și de a îmbunătăți calitatea vieții. Lipsa de DHA poate duce la deficite de învățare și debutul Alzheimer.

EPA – Eicosapentaenoic Acid Este cunoscut în primul rând pentru proprietățile sale antiinflamatorii prin inhibarea sintezei moleculelor responsabile pentru provocarea inflamației. EPA este, de asemenea, recunoscut pentru capacitatea sa de a îmbunătăți stabilitatea mentală, și există dovezi semnificative că este cea mai bună opțiune pentru a spori starea ta de spirit. EPA sprijină, de asemenea, sistemul cardiovascular și imunitar.

ALA – Acid alfa-linolenic ALA este un acid gras esențial cu lanț mic, care este convertit în lung lanț EPA și DHA.

Lipide polare – Ulei și solubil în apă AlmegaPL® conține atât un fosfolipide și glicolipide, ceea ce face un supliment unic, deoarece este atât de ulei și solubil în apă. Produse pe bază de ulei de pește omega-3 se rupe în afară și plutesc pe partea de sus a stomacului și a sucurilor gastrice, care cauzează un neplăcut "gust de pește." AlmegaPL® lipidele polare sunt biodisponibile și să permită omega-3s să digere rapid și transportul acizilor grași esențiali la peretii intestinali si in sange.

Clorofilă – Pigment vegetal Clorofila este un pigment vegetal care se leagă de potențialii agenți cancerigeni și blochează absorbția. Clorofila îmbunătățește detoxifierea ficatului prin eliminarea naturală a toxinelor și încetinirea ratei de creștere a bacteriilor dăunătoare (benefice pentru vindecarea rănilor). De asemenea, îmbunătățește digestia prin accelerarea metabolismului.

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva

sunwarrior-omega3

Mod Administrare Se administreaza 2 capsule vegane gelatinoase impreuna cu o masa.
Brand SunWarrior