Proteine Masa Musculara

Proteine masa musculara Need Pure Mass Gainer 4,5 kg

235,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Crestere in masa musculara

* Campuri Obligatorii

Comanda Telefonica: 0787 67 67 67
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Descriere

Detalii

PURE MASS GAINER de la NEED, este combinația certă de substanțe nutritive care vizează creșterea masei musculare. Formula sa exclusivă de ultimă generație oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a satisface nevoile energetice pe care le poate avea orice sportiv.

Formula exclusivă PURE MASS GAINER combină 6 elemente principale de ingrediente necesare pentru crestere in masa musculara si forta:

Pachet de VITAMINE & MINERALE:

Un complex avansat de vitamine și minerale care să contribuie cu toate vitaminele și mineralele necesare pentru o bună funcționare a organismului. Ajută la metabolizarea carbohidraților. Proteinele reduc oboseala musculară, mențin o activitate musculară echilibrată și asigură orice lipsă de deficiență în timpul antrenamentelor.

FORMULA DE DIFERITE TIPURI DE PROTEINE PURE MASS GAINER de la NEED, are o formulă proteică specială echilibrată bazată pe zer și pe cazeina micelară SOLMIKO de la Clambia Nutritionals. Un mix ideal pentru o refacere rapidă și de lungă durată.

CARBOHIDRATI DE CALITATE, CREATINĂ ȘI AMINOACIZI

Este un complex de carbohidrati avansati, creatină monohidrat de înaltă calitate și formula aminoacizi esențiali. Realizate din cele mai bune materii prime de pe piață și create pentru a rezista la cele mai intense antrenamente.

PURE MASS GAINER vă va ajuta să va refaceti și să construiți fibrele musculare permițând și mai mult câștig muscular zi de zi.

Beneficii PURE MASS GAINER:

- Câștigati in masă musculară.

- Creșterea performanței sportive.

- Mai multă forță.

- Mai multă energie.

Mod de Administrare

Mai multe informatii

Producator Need Supps
Mod Administrare Se administreaza 4 cupe dupa antrenament cu 400 ml apa sau lapte si inca 3 cupe oricand in timpul zilei.
Compozitie Nutritiva

need pure mass gainer

2 calificative de la clienti

Medie
(bazat pe 2 calificative)
Nota
 1. Foarte ok

  De la Sebi Bad April 07, 2020

  Produs foarte ok raport cantitate/ pret. Gust bun. Problema intervine, ca la orice mass-gainer cu cantitatea de zaharuri. Enorma...
  Preferabil proteina whey.

 2. E ok

  De la Benjamin otto April 06, 2020

  As vrea sa incerc acest produs!

Scrie propria ta recenzie

Cum evaluezi acest produs?

Nota 0 din 5