Proteine Masa Musculara Applied Nutrition Critical Mass Professional 2400g Anterior Proteine Masa Musculara Applied Nutrition Critical Mass Professional 2400g

Proteine Masa Musculara Mutant Mass Dual Chamber Bag 2720g

235,00 RON
în stoc
SKU
PMM50
Crestere in greutate si masa musculara
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

MUTANT MASS DUAL CHAMBER BAG 2720g

Pachet cu 2 Arome Ciocolata si Vanilie

Acest supliment nutritiv Mutant Mass vine cu o cerinta din partea consumatorilor de proteine si anume, lumea se plictiseste de o singura aroma mai ales cand vine vorba de un gainer, Mutant Mass a creat un produs cu doua arome diferite, ciocolata si vanilie.

Proiectat special pentru cei mai puternici culturisti și halterofili care umblă prin salile de culturism si fitness, Mutant Mass este acum descoperit de alți atleți hardcore, dedicați, care caută cel mai puternic supliment pentru cresterea in greutate si masa musculara.

Acum, cea mai recentă și cea mai bună formulă a noastră este aici gata să vă ajute să vă dezlănțuiți potențialul maxim.

Când spunem „Nou și îmbunătățit, creșterea în greutate a masei musculare Big Bag # 1 original... Proteine ​​mai multe – zahăr mai putin – Gust grozav – Amestecare ușoară!” și toate celelalte lucruri grozave despre care ne bucurăm când ne referim la Mutant Mass, care provin din nenumărați ani de cercetare, dezvoltare și repornire a formulei noastre deja câștigătoare de mai multe premii, pentru a o face cu adevărat și mai bună.

Câștigătorul in vânzări nr. 1 al gainerelor 

Fabricat din alimente naturale integrale (orz, cartofi dulci, ovăz laminat, avocado, ulei de cocos, semințe de in, semințe de dovleac, proteine de calitate din diferite surse.

Fiecare servire va ofera

  • 1100 de Calorii
  •  56 g de proteine ​​pure
  • 192 g de carbohidrați curați
  • 12 g de grăsimi
  • 26,1 g de EAA
  • 12,2 g de BCAA (prezente în mod natural)
  • Acizi grași esențiali (AGE) și uleiuri naturale din nucă de cocos, avocado, semințe de in, semințe de dovleac și floarea soarelui.
Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 2 cupe ( 140g) cu 400 ml apa sau lapte imediat dupa antrenament si inca 2 cupe seara dupa cina, daca scopul este cresterea in greutate.
Brand Alte Branduri