Pre workout fara stimulenti ProSupps Dr.Hekyll Stimulant free 210g Anterior Pre workout fara stimulenti ProSupps Dr.Hekyll Stimulant free 210g

proteine din zer lazar angelov nutrition whey protein powder concentrate 2 kg

începand de la 269,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
pro92
Proteine din zer concentrat
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei
RECOMANDAT

Lazar Angelov Nutrition Whey Protein Powder Concentrate 2 kg (66 de serviri) + Shaker Cadou

Proteina din zer concentrat de la Lazar Angelov Nutrition este o varianta imbunataita, spre deosebire de proteina din zer la908g, acesta proteina conține in plus 3 tipuri de enzime digestive, amilază, bromelina și papaia. Dacă doriți să construiti noi fibre musculare, sa va stimulati performanțele sportive, și sa va bucurati de eforturile sustinute zilnic in sala de forta sau pur și simplu sunteti în căutarea de a crește aportul de proteine de calitate, atunci concentratul de proteine din zer de la Lazar Angelov este modul de a merge la sigur.

Profitați la maximum de antrenamentele intense ale dumneavoastra alegand suplimente nutritive de calitate superioara. Fiecare portie de 30g contine 21-22 de grame de proteine din zer de înaltă calitate, digestia și absorbție rapida pentru a sprijini chiar și cele mai riguroase obiective sportive, de culturism și de fitness.

Whey Protein Powder contribuie la creșterea și menținerea masei musculare de calitate, fără a va face griji ca urcați in greutate sau ca o sa cresteti țesutul de grăsime sau strat adipos.  Concentratul de proteine din zer este o proteină completă, oferă toți aminoacizii necesari pe care corpul tău nu-i poate sintetiza și trebuie să fie furnizat organismului prin alimente sau suplimente.

Alege-ți aroma preferată și crește ca un profesionist.

Fiecare servire de Whey Protein Powder ofera 

- 21-22g de proteine din zer cu asimilare ultra rapida

- 3 g de Carbohidrati

- 1,5g Grasimi

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administrează 1 cupa cu 300 ml apa sau lapte imediat după antrenament.
Brand Lazar Angelov Nutrition