Oxid nitric lichid fara stimulenti Ronnie Coleman Stacked NO pump shot 473 ml Anterior Oxid nitric lichid fara stimulenti Ronnie Coleman Stacked NO pump shot 473 ml

sunwarrior ormus super greens 225g

începand de la 179,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
SN 1
Proteina vegana / Super Alimente
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

Flacon de 225 g(45 de serviri)

ORMUS Super Greens îmbină nutriția vegana de lucernă, iarbă de orz, iarbă de grâu, iarbă de ovăz, ghimbirul și moringa super alimente cu probiotice și enzime digestive prietenoase. Un izvor natural asigură o evaporare geotermică blândă pentru a păstra aceste alimente cu toti nutrientii. În combinație cu pulberile cu frunze întregi, acesta este un aliment verde superior pe care te poți baza. Furnizează flora prietenoasă naturală, parte a digestiei sănătoase. Bogat în clorofilă și enzime, cum ar fi Superoxid Dismutază.

Alfalfa - Alfalfa este o plantă interesantă, prin faptul că, pentru dimensiunea sa, are structuri radiculare extinse care se răspândesc și se adâncesc pentru a extrage minerale de la mai multe niveluri din sol, multe dintre ele putând fi disponibile la suprafață. Acest lucru face ca lucerna să fie extrem de hrănitoare, bogată în vitamine, minerale și fitonutrienți esențiali.

Iarba de orz - bogată în vitamine B, clorofilă, carotenoide, fier, calciu, proteine ​​și vitamina C, iarba de orz este un veritabil super aliment care este adesea trecut cu vederea pentru iarba mai dulce a grâului. Iarba de grâu și cea de orz sunt foarte asemănătoare între ele nutrițional. Împreună se echilibrează reciproc pentru cel mai bun amestec de nutrienți. Conține enzima SOD (superoxid dismutaza) Grâu de grâu - Cu siguranță ofera o cantitate uimitoare de vitamine, minerale, enzime benefice, antioxidanți și fitonutrienți în fiecare lamă minusculă.

Iarba de ovăz - O altă iarbă de cereale precum grâul și iarba de orz, care oferă vitamine concentrate, minerale și substanțe nutritive esențiale ambalate în frunzele tinere fragede. Iarba de ovăz este bogată în peste 70 de minerale revitalizante. O altă sursă a enzimei SOD (superoxid dismutaza).

Moringa - Moringa este unul dintre cele mai noi super alimente descoperite și este folosit în întreaga lume pentru a combate foamea și malnutriția. Numit arborele vieții de mulți, moringa este bogată în vitamine, minerale, proteine, acizi grași esențiali și o mulțime de fitonutrienți benefici.

Rădăcina de ghimbir - Ghimbirul este o rădăcină uimitoare care are legătură cu turmericul superfood, împărtășind mulți din aceiași compuși naturali și beneficii cu vărul său. Mult mai mult decât un plus aromat la bucătăria estică, ghimbirul are o putere specială proprie.

Probiotice - Probioticele din ORMUS sunt cultivate în verdele în sine, nu se adaugă. Acest lucru face ca toți nutrienții să fie mai biodisponibili.

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva

sunwarrior ormus super greens

Mod Administrare

Se administreaza 1 cupa(5gr) cu 250 ml apa si se serveste dimineata sau oricand in timpul zilei!

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Alergeni:

Poate să conțină nuci și alune.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand SunWarrior