Proteine vegane Weider 750 g Anterior Proteina Vegana Weider Vegan Protein

proteina din zer izolat need supps pure iso 2.27 kg

începand de la 499,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
PRO 95
Proteine din zer izolat
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
RECOMANDAT

NEED PURE ISO 2.27 kg (75 de serviri)

Need Supps prezinta un nou produs revolutionar, dar de data acesta in ceea ce priveste puritatea produsului si anume o proteina din zer izolat instant de calitate premium de la Glambia, o proteina pura, simpla, fara adaosuri, fara aditivi, doar proteina din zer izolat pur, îndulcit cu stevia.

Simplu, cea mai buna si pura proteina zer izolat.

Fiecare servire de 30g ofera peste 25 g de proteina pura din zer izolat, are un continut foarte scazut de Grasimi 0,28g si doar 2,2 g de Carbohidrati.

PURE ISO este fabricat din zer instantaneu izolat pur, una dintre cele mai bune materii prime disponibile din industria suplimentelor nutritive profesionale.

PURE ISO by NEED® nu conține aspartam, are un amestec special de îndulcitor de stevie și sucraloză, oferind o aromă dulce și gustoasa.

În proteina pura de la NEED garantam pentru puritate și calitate maximă în produsele elaborate cu cele mai bune materii prime și brevete de pe piață, care oferă rezultatele dorite in cel mai scurt timp dovedite prin studii clinice.

PURE ISO vă oferă o adevărată puritate fără pată, fără aditivi. Pur și simplu proteine ​​de cea mai bună calitate, astfel încât să luați doar ceea ce aveți cu adevărat nevoie.

PRINCIPALELE AVANTAJE ALE FOLOSIRII NEED PURE ISO

- Creste performanța sportiva

- Promovează creșterea musculară

- Creste rezistența organismului

- Întărește sistemul imunitar

- Promovează refacerea musculară

- Reduce grasimea

 NEED PURE ISO este o proteina special adaptata pentru oamenii cu un stil de viața activ care doresc sa își asigure doar proteina pura, izolata din zer, de calitate, fără grasimi, fără carbohidrati, ușor de preparat cu o doza mare de proteine care se asimilează rapid și ușor oricând și nevoie de o doza serioasă de proteine de calitate.

Datorită proteinei de înaltă calitate NEED® PURE ISO, vă veți antrena mai bine și vă veți reface mai rapid ca niciodată.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administrează 1 cupa după antrenament cu 250-300 ml apa sau lapte.
Brand NeedSupps