Proteine Big Supps Dream Big Micellar Casein 1 kg Anterior Proteine Big Supps Dream Big Micellar Casein 1 kg

Proteina din zer izolat BIG CFM Iso Zero 2kg

începand de la 399,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
PRO-116-1
CFM Izolat din Zer
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

BIG SUPPS CFM ISO ZERO 2kg

CFM ISO ZERO by BIG® este evoluția naturală a emblematicului nostru CDM ISO DRY.

CFM ISO ZERO este realizat exclusiv cu 90% izolat proteic din zer din una dintre cele mai bune materii prime disponibile pe piața suplimentelor sportive: Lacprodan® SP-9225 Instant de la Arla® Foods Ingredients.

Obținut în urma unui proces exclusiv de microfiltrare cu flux încrucișat la rece Arla®, care asigură menținerea întregului spectru al proteinelor nedenaturate prezente în mod natural în zer, Lacprodan® SP-9225

Instant este un izolat proteic din zer din lapte de calitate excepțională, foarte solubil, disponibil în formulă instant și cu o aromă complet neutră.

Pornind de la cea mai bună materie primă disponibilă, am dezvoltat un supliment care are un conținut foarte scăzut de lactoză - mai puțin de 0,5 g la 100 g de produs - și complet fără aspartam sau zaharuri adăugate.

Ca noutate, va prezentam o varietate CFM ISO ZERO PURE fara aroma sau indulcitori adaugati Pure Unflavored, special conceputa pentru cei mai pretentiosi sportivi care cauta un izolat total pur pentru aporturi curate si absorbite rapid dupa antrenament.

Pe lângă această variantă pură, BIG® CFM ISO ZERO este prezentat în mai arome diferite dezvoltate de echipa noastră de experți in arome care, datorită microfiltrarii CFM-ului în flux încrucișat și a unei noi îndulciri duble cu Splenda® și Stevia, oferă o textură perfectă si binenteles arome curate si delicioase.

Fiecare servire de 30 de grame ofera

 24-25g proteine din zer izolat CFM

 1,4g Carbohidrati

  0,5g Grasimi

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se amesteca 1 cupa cu 300 ml apa si se serveste imediat dupa antrenament.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

A nu se lasa la indemana sau vederea copiilor mici!

Alergeni! Produsul a fost fabricat cu ustensile care proceseaza produse cu continut de lapte, oua, seminte de soia, crustacee, ulei de peste, nuci!

Brand Big Supps