arzator de grasime yava labs fat burner powder 300g Anterior arzator de grasime yava labs fat burner powder 300g

performanta sportiva yava labs hmb 200 capsule

85,00 RON
în stoc
SKU
PS-67
HMB anticatabolic formula
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

YAVA LABS HMB 200 capsule

Cea mai remarcabilă realizare a noastră se bazează pe produsele de înaltă calitate pe care le oferim. Lucrăm cu o echipă energică de dieteticieni și cercetători pentru a satisface cele mai exigente cerințe ale clienților.

Similar cu substanțele vitaminice, HMB se găsește în cantități mici în alimente și este produs de corpul uman.

Când există o creștere a volumului exercițiilor fizice, cererea de HMB crește exponențial, iar suplimentarea duce la o îmbunătățire substanțială a capacității de efort.

HMB este produs în organism ca o substanță protectoare care reduce efectele exercițiilor fizice, înfometării, bolilor febrile, leziunilor corporale și producției excesive de radicali liberi de oxigen.

HMB-ul ajută sistemul imunitar al organismului prin reducerea degradarii proteinelor, creșterea arderii grăsimilor, scăderea colesterolului și susținerea sistemului imunitar.

Ajută persoanele active fizic și sportivii profesioniști să își îmbunătățească adaptarea la exerciții, cum ar fi masa musculară, forța, rezistența și capacitatea aerobă.

Mai mult, în programele de slăbire, este util ca arzător de grăsimi și protector al masei musculare. Studiile au arătat că HMB ajută la prevenirea impactului negativ al stresului de mediu și al stresului oxidativ asupra sănătății.

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza 4 tablete inainte de antrenament.

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Produsul este contraindicat persoanelor suspecte de boală sau / și care iau medicamente, femeilor însărcinate, care alăptează și minorilor!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Alergeni: Poate să conțină lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand Yava Labs