vitamine evogen evovite 60 capsule Anterior vitamine evogen evovite 60 capsule

performanta sportiva evogen evoboost t 60 capsule

Pret/buc 259,00 RON Pret recomandat 297,00 RON
în stoc
SKU
PS 5
Performanta sportiva
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
-38,00LEI

EVOGEN EVOBOOST T 60 de capsule ( 30 de serviri)

Evogen este și a fost întotdeauna în prim-plan pentru setarea, motivarea și împingerea în siguranță a performantelor sportive în domeniul nutritiei prin maximizarea utilizării științei de ultimă oră susținută de studii clinice reale și testate in viața reală. Acest lucru duce la produse care oferă rezultate de calitate pe care le puteți vedea și simți fiecare dintre cei care le foloses.

Fie că este vorba de rezultate în sala de sport, pe terenul de joc, sau doar în oglinda pe care o căutați, este timpul pentru tine de a fi suprem peste estrogen și cortizol cu Evoboost T în timp ce sprijina nivelului optim de testosteron. S-ar aștepta la ceva mai puțin decât un blockbuster hormonal de sprijin inovație proiectat de Hany Rambod?

Evoboost-T dispune de o gamă hardcore de ingrediente validate clinic. KSM-66® poate ajuta la optimizarea raportului testosteron-cortizol, poate spori energia și rezistența și ajută la refacerea musculară.

Tesnor® accelerează nivelul de testosteron liber în timp ce sprijinina creșterea forței musculare și a creșterii in masa musculara.

Ceea ce separă cu adevărat Evoboost-T de pachet este puternicul lactobacillus reuteri, care ajută la crearea unui mediu favorabil în tractul gastro-intestinal pentru a menține nivelurile sănătoase de hormoni.

În general, Evoboost-T vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a fi la performanța maximă din interior spre exterior, o abordare cu adevărat inovatoare.

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva

evogen-evoboost-t-proteinhouse.ro

Mod Administrare

Se administreaza 2 capsule dimineata impreuna cu micul dejun.

Atentie!

Consultati medicul specialist inainte de administrarea acestui supliment daca: nu aveti 18 ani sau sunteti suspect de orice fel de afectiune, luati medicamente!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici!

Nu contine substante cu potential alergen!

Acest produs este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza.

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Brand Evogen