dy nutrition cla 1000mg 90 softgels Anterior dy nutrition cla 1000mg 90 softgels

now foods liquid vitamin d3 59ml

50,00 RON
în stoc
SKU
VMN36
Vitamina D3 Lichida
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

Now Foods Liquid Vitamin D-3 59 ml ( 527 de serviri)

Vitamina D are un rol important in formarea scheletului nostru, mai ales in faza de crestere, asigurand transportul calciului si fosforului in zonele corpului care au nevoie de ele pentru a sprijini cresterea oaselor si remineralizarea sistemului osos adult, permitand absorbtia acestor minerale in intestin, iar mai apoi transportul calciului in sange si reabsorbtia fosforului in rinichi.

Doza zilnica recomandata este de 1020 mg, carenta provocand rahitism la copii si osteomalacia la adulti.

Spre deosebire de celelalte vitamine, vitamina D poate fi produsa de organism.

Procesul de sinteza al vitaminei D existenta in epiderma este declansat de razele ultraviolete, fiind absorbita imediat de vasele sangvine. Deci, prima sursa de vitamine D este lumina naturala. In cazul unei slabe expuneri la soare, trebuie sa furnizam resurse organismului prin alimentatie.

Vitamina D este continuta de pestele gras (hering, sardina, ton, macrou, somon) si ulei de peste (morun, ton, calcan), galbenus de ou, unt, lapte integral si lactate nedegresate. Vegetalele nu contin aceasta vitamina.

Alte ingrediente: ulei MCT (trigliceride cu lant mediu). Nu contine: zahăr, sare, amidon, drojdie, grau, gluten, porumb, soia, lactate, ou, crustacee sau conservanti.

Now Foods Liquid Vitamin D-3 60ml

- Ajută la mentinerea sănătătii oaselor

- 400 UI per 4 picături

- 5000 UI per pipetă plină

- Supliment alimentar sub forma lichida cu absortie foarte buna

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 4 picaturi de 1-3 ori pe zi. La copii se administreaza 4 picaturi o singura data pe zi.
Brand Alte Branduri