carbohidrati lazar angelov nutrition king carb Anterior lazar angelov king carb 1300g

Glutamina pudra yava labs glutamine 300g

95,00 RON
Stoc epuizat
SKU
AMN105
Glutamina pura
Transport gratuit la comenzile peste 350 lei

YAVA LABS GLUTAMINE powder 300g 

Pulberea de glutamina de la Yava Labs este un aminoacid pur luat în principal ca supliment alimentar pentru a stimula sistemul imunitar și a îmbunătăți sănătatea intestinului.

Pentru cele mai eficiente rezultate orientate spre performanță, ne aprovizionăm cu L Glutamine după teste ample de probă. Acest compus incredibil de eficient de glutamină este un aminoacid vital, un bloc de proteine ​​necesar culturiștilor și altor sportivi.

Antrenamentele intense și antrenamentele grele pot duce la necesitatea corpului de mai multă glutamină decât ceea ce poate produce pentru o sănătate maximă, iar suplimentele de glutamină sunt utile pentru a satisface nevoile organismului.

De asemenea, ajută la promovarea sănătății intestinale prin creșterea activității celulelor imune din intestin, prevenind infecțiile și inflamațiile și calmând țesutul intestinal.

L-glutamina ajută, de asemenea, la menținerea sănătății intestinale prin protejarea membranelor mucoase ale esofagului și intestinelor. În timpul digestiei, membrana mucoasă previne infiltrarea bacteriană. De asemenea, este necesar pentru funcția imunitară datorită semnificației sale în rolul celulelor albe din sânge.

În plus, pulberea de glutamina de la Yava Labs promovează creșterea musculară și sinteza proteinelor și prezintă efecte antiinflamatorii. Pulberea noastră de glutamină este fabricată folosind tehnologie modernă care asigură menținerea funcțiilor sale.

Mai multe informatii
Mod Administrare Se administreaza 1 cupa (5g) dupa antrenament si 1 cupa seara inainte de culcare.
Brand Yava Labs
Scrieti propria review
Scrie-ne părerea taGlutamina pudra yava labs glutamine 300g