Proteina Masa Musculara Weider Mega Mass 2000 1,5 kg Anterior proteine masa muscualra weider mega mass 2000

Gaspari Nutrition Super Pump Max 640g

începand de la 219,00 RON
în stoc
Numai %1 ramase
SKU
CRE11
Creatina / Oxid nitric
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei

Flacon de 640g (40 de serviri)

Gaspari Super Pump Max este o băutură extrem de avansată din categoria pre-workout, concepută pentru culturiștii și sportivii care caută să aibă o rezistență musculară crescută pe tot parcursul antrenamentului, o concentrare mai bună în timpul antrenamentelor, vascularizare și pompare musculară extremă.

Gaspari Nutrition Super Pump Max vă ajută să ridicați mai mult și să vă antrenați mai intens, producând o pompare musculară pe care nu ați mai experimentat-o vreodată. Super Pump max este bogat în BCAA, în special în leucină, care promovează creșterea musculară atunci când este luată înainte și după antrenament.

Gaspari Nutrition a inclus un amestec avansat de creatină cu proprietatea de a avea absorbția ridicată în timpul antrenamentelor. Pentru energie și concentrare, Super Pump Max folosește matricea de accelerare cogni DRIVE, cum ar fi cafeina, falcate oxytropic, glucoronolactone și L-tirozina, stimulând atât trupul cât și mintea.

Ce fel de sportiv ești?

Aceasta este întrebarea pe care trebuie să o pui atunci când decizi ce produs vei folosi înainte de antrenament. Și ce doresti sa iti ofere acel pre workout? Vrei să devii mai puternic? Vrei să te uiți în oglindă și să vezi fizicul masiv, pompat și vascularizat pe care l-ai dorit întotdeauna?

Ce fel de atlet ai fi dacă MAXIMIZAREA potențialului tău genetic ar fi posibila?

Avem senzația că știți despre ce vorbim. Acesta este motivul pentru care ți-ai pus încrederea într-un anume produs cu peste jumătate de deceniu de studii stiintifice și studii clinice. Un adevarat pre-workout care oferă cea mai recentă și mai avansată gamă de ingrediente văzute vreodată într-un suplimemt de tip pre-workout. SuperPump250 original a fost, probabil, cel mai îndrăgit produs proiectat vreodată.

Cu toate acestea, progresele cercetării combinate cu angajamentul de neclintit al lui Rich Gaspari de a face produsele BUNE ABSOLUTE este motivul pentru care produsul nostru moștenit, SuperPump MAX, se vinde încă aproape un deceniu mai târziu.

Ne bazăm pe ingrediente susținute de CERCETARE CLINICĂ și le folosim efectiv în dozele VALIDATE de cercetarea respectivă. Pentru a face un pas mai departe, Gaspari sponsorizează cercetările clinice asupra PRODUSELOR FINALIZATE, pentru a vă arăta că acestea nu sunt numai sigure și eficiente, dar, de asemenea, de neegalat în ceea ce privește oferirea rezultatelor pe care le așteptați atunci când cheltuiți banii câștigați cu greu pentru un pre workout.  

CE FACE SUPERPUMP MAX?

- Sprijină capacitatea de rezistență a organismului la efort

- Luptă împotriva durerilor musculare și a oboselii

- Promovează nivelurile de oxid nitric și vasodilatația

- Crește rezistenta musculara

- Creste forta musculara

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva
Comgaspari-nutrition-super-pump-max-proteinhouse.ro
Mod Administrare

Se amesteca 1-3 cupe cu 250-500 ml apa.Se serveste cu 30-40 de minute inainte de antrenament.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

Acest supliment contine cafeina! A nu se servi cu mai putin de 4 ore inainte de culcare!

Acest produs este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Cereti sfatul unui medic inainte de folosire daca aveti probleme medicale cum ar fi (dar nu limitate la) hipotensiune, hipertensiune, probleme cu inima, ficatul sau tiroida, diabet, astm, anemie, anxietate, depresii, infarct, probleme de prostata, daca luati medicamente sau sunteti inhibitor MAO.

Acest produs este contraindicat minorilor!

A nu se lasa la indemana sau vederea copiilor mici!

A se pastra intr-un loc uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Brand Gaspari Nutrition