Ultimate Nutrition Bulgarian Tribulus 90 de capsule Anterior Ultimate Nutrition Bulgarian Tribulus 90 de capsule

Gaspari Nutrition Amino Max 8000

155,00 RON
în stoc
SKU
AMI37
Aminoacizi
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
BESTSELLER

Flacon cu 325 de tablete

AMINOMAX 8000 de la Gaspari Nutrition este un amestec conceput științific de 91% lactalbumină hidrolizată din proteine ​​din zer, care conține proteine ​​cu greutate moleculară foarte mică, di- și tripeptide și aminoacizi individuali cu L-Leucine și L-Taurină adaugat suplimentar, dovedit a fi extrem de benefic pentru toate tipurile de sportivi, culturisti și pasionați de fitness.

Această formulă unică, inovatoare, oferă consumatorului educat un produs extrem de util și biodisponibil, care oferă o gamă largă de aminoacizi. Pe lângă di-și tri-peptide cu acțiune rapidă, Gaspari Nutrition a adăugat suplimenta Leucina și Taurina la AMINOMAX 8000 pentru a optimiza beneficiile pe care atletul serios le poate vedea folosind acest supliment nutrtiv, Leucina este un aminoacid esențial , ceea ce înseamnă că organismul nu este capabil să-l producă singur, astfel, trebuie să fie obținut extern din surse alimentare sau din suplimente nutritive, cum ar fi AMINOMAX 8000.

Leucina ajută la repararea mușchilor, la reglarea glicemiei și oferă organismului energie. De asemenea, crește producția de hormoni de creștere și ajută la arderea grăsimilor viscerale, care este localizată în straturile cele mai profunde ale corpului și cel mai puțin sensibil la dietă și exerciții fizice. Leucina este unul dintre aminoacizii cu lanț ramificat (BCAAs) și este considerat cel mai eficient BCAA pentru prevenirea pierderilor musculare, deoarece se descompune și este transformat în glucoză mai rapid decât ceilalți. Consumurile crescute de glucoză împiedică distrugerea mușchiului pentru energie în timpul antrenamentelor intense, așa că nu este de mirare că acest supliment de aminoacizi este popular în rândul culturistilor profesioniști.

Leucina promovează, de asemenea, vindecarea oaselor, a pielii și țesutului muscular după distrugerea traumatică și este adesea recomandat celor care se recuperează în urma unei intervenții chirurgicale.

Taurina este cel mai abundent aminoacid liber din organism. Este un component important al acizilor biliari, care sunt folosiți pentru a absorbi grăsimile și vitaminele solubile în grăsimi. De asemenea, vă ajută să vă reglați bătăile inimii, menține stabilitatea membranelor celulare și reglează activitatea celulelor creierului.

Taurina poate crește, de asemenea, acțiunea insulinei, îmbunătățind toleranța la glucoză și îmbunătățind nivelul de antioxidanți - care sunt funcții importante pentru a ajuta la creșterea masei musculare. Cantități mari de Taurină se găsesc și în mușchi, unde se crede că joacă un rol esențial în reducerea leziunilor musculare în urma exercițiilor fizice intense și îmbunătățirea performanței. Exercițiul epuizează mușchii Taurinei, ceea ce face ca suplimentul alimentar cu AMINOMAX 8000 să fie benefic pentru oricine este interesat să obțină beneficii maxime din programul lor de antrenament.

Mai multe informatii
Compozitie Nutritiva
Compozitia nutritiva
350 Tablets  
Serving Size4 tablets
Servings Per Container87.5
 
Amount Per Serving  
 
Calories 32 *
Protein 8 g 16%
 
Ingredients: Protein Blend (Whey Concentrate, Micellar Casein, Whey Protein Hydrolysate), Taurine, Creatine Monohydrate, Glutamine, BCAA Blend (Leucine, Isoleucine, Valine)
Other Ingredients:
Coating (Dextrin, Dextrose Monohydrate, Soy Lecithin, Sodium Carboxymethylcellulose, Sodium Citrate), Stearic Acid, Magnesium Stearate, Silicon Dioxide.
Mod Administrare

Se administreaza 4 tablete de AminoMax 8000 inainte de antrenament si 4 tablete dupa antrenament.

Atentie!

Tabletele AminoMax 8000 sunt destul de mari si pot fi greu de inghitit!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si echilibrata si un stil de viata sanatos!

A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici!

Produsul este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza!

Produsul contine substante cu potential alergen: lapte si soia!

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui!

Brand Gaspari Nutrition