Proteina din Zer Izolat Yava Labs Pure Iso Whey 2kg Anterior proteine din zer izolat yava labs pure iso whey 2 kg

creatina yava labs creatine 300g

95,00 RON
în stoc
SKU
CRE44
Creatina
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
BESTSELLER

YAVA LABS CREATINE 300G

Creatina Yava Labs este un supliment alimentar de înaltă calitate care suplimentează nivelul de creatină monohidrat din dieta zilnică, menit să îmbunătățească forta și performanța sportiva. Folosim creatina monohidrat, cea mai sigura si eficienta forma de creatina.

A fost folosita cu succes de ani de zile, examinata de mulți cercetători și au concluzionat ca este cea mai eficientă și mai sigură formă.

Creatina de la Yava Labs este sub formă de pulbere care este mai solubilă în apă și absorbită în țesutul corpului decât un monohidrat de creatină tipic dar asta nu va impiedica sa o consumati cu o bautura bogata in carbohidrati cum ar fi un fresh de portocale, 1 lingurita de miere de albine cu lamaie pentru o mai buna asimilare.

Purtătorul de energie primar în celulele musculare este molecula de creatină, ceea ce face ca completarea acesteia să fie o alegere ideala. Când este utilizat în mod regulat, produsul nostru crește performanța sportiva prin creșterea forței, puterii și masei musculare.

Suplimentele cu creatină cresc rezervele de fosfocreatină din mușchi. Fosfocreatina promovează formarea de adenozin trifosfat (ATP), molecula cheie pe care celulele o folosesc pentru energie în timpul exercițiilor de mare intensitate.

Acesta este mecanismul principal prin care creatina îmbunătățește performanța. În plus, creatina este un supliment popular și eficient pentru creșterea masei musculare. Poate schimba numeroase căi celulare care duc la o nouă creștere musculară.

De exemplu, promovează formarea de proteine ​​care au ca rezultat crearea de noi fibre musculare. În plus, suplimentele cu creatină pot crește apa în mușchi, susținând astfel hidratarea și crescând semnificativ dimensiunea mușchilor.

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza 1 cupa(5g) impreuna cu 250ml de bautura bogata in carbohidrati pentru transportul creatinei in muschi.

Atenție!

Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos!

Produsul este contraindicat persoanelor suspecte de boală sau / și care iau medicamente, femeilor însărcinate, care alăptează și minorilor!

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Alergeni: Poate să conțină urme de lapte, soia, gluten, ouă, nuci și alune.

A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!

Brand Yava Labs