weider creatine hcl 150 de capsule Anterior creatina hcl weider creatine 150 capsule

creatina weider maximum kreagenic powder 554g

165,00 RON
în stoc
SKU
CRE 36
Creatina avansata
Transport gratuit la comenzile peste 250 lei
BESTSELLER

MAXIMUM KREA-GENIC PUDRA 554g

Maximum Krea Genic este ultimul tip de creatină realizat de cercetătorii de la Weider Nutrition. Este o creatină monohidrat micronizată cu PH-ul modificat.

Are un puternic efect de pompare musculara.

Crește forța cu până la 30%.

Cu Krea-Genic se obține o vascularizare mai pronunțată a musculaturii. Scurtează timpul de refacere după antrenament prin refacerea rezervelor de creatin fosfat din muschi. Datorită faptului că este o creatină dublu tamponată, nu este atacată de aciditatea din stomac și nu se transformă în creatinină.

Absorbție directă în mușchi datorită folosirii unui mecanism de transport pe bază de sodiu. Nu are nevoie de dextroză pentru a se asimila.

Acesta este noul și marele avantaj al KREA-GENIC: creatina iese intactă din stomac și ajunge astfel la mușchi.

KREA-GENIC nu este un compus simplu pe baza de creatină de calitate scăzută, este un compus molecular dublu tamponat și cu o puritate ridicată de monohidrat de creatină.

KREA-GENIC – Protecție dublă si stabilitate crescuta

Spre deosebire de versiunile anterioare ale creatinei îmbunătățite, KREA-GENIC este dublu tamponat. Doza uzuala de creatină pentru a obține rezultate era în general de 20g sau mai mult pe zi. S-a ajuns la aceasta cantitate deoarece o mare parte din creatină era distrusă în stomac de către sucurile gastrice. Acidul gastric din stomac are o valoare a pH-ului de 1,8 necesară pentru a distruge bacteriile din alimente sau pentru descompunerea proteinelor în aminoacizi. Din păcate, acest acid distrugea și creatina. Pentru a preveni distrugerea creatinei de acidul gastric, a fost aplicat un protector. Ca rezultat, creatina nu mai este distrusa in timpul tranzitului sau in intestin, cum se intampla cu creatina monohidrat simpla.

Krea Genic este fabricată de firma Degussa în Germania, din cea mai pură creatină monohidrat micronizată Creapure. Creată în Germania de cercetătorii de la Weider Nutrition, Krea Genic este un supliment de ultima generație care se ridică la cele mai înalte standarde de calitate.

Mai multe informatii
Mod Administrare

Se administreaza 1 cupa (6,5g) cu 250 ml apa si se serveste inainte de antrenament.

Atentie!

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!

Produsul este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos!

A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici!

Acest produs este contraindicat femeilor insarcinate sau care alapteaza.

A se pastra intr-un loc racoros si uscat, ferit de lumina directa a soarelui.

Brand Weider